Bak Gizem.
Forum ne olduğunu Forum Yöneticiliğinin ne olduğunu emin ol hepinizden daha iyi bilirim.Dikkat çekmek istemeyen,show yapmak istemeyen birisi tüm üyelerin görebileceği alanda konu açmaz.
Bu işi ya Yöneticilerin gizli alanında yaparsın yada Forum Yetkilisi yani seni bu göreve kim getirdiyse pm yollarsın.Bunlarından Erdi ve Ozzy olduğunu çok iyi bilmen gerekir yönetimden biri olaraktan.
Ayrılıp ayrılmamak şahsın kendi kararıdır.Kimse bu konuda söz söyleme hakkına sahip değildir.Ha ilerde neden görevi bıraktığını soran olursa istersen sebebini söylersin.Zaten gerekli yerdegörevi bıraktığın ve yönetimin teşekkür yazısı yayınlanır.
Yönetimde açılmış bir konu var.Elbette bakacağı.Belki bir eleştiri belki bir istek içine girmeden bilemezsin.
Karşınızdaki insanlar salak değil.Neyin ne olduğunu çok iyi anlayabilen insanlardır.
Neden yazılmayacakmış?Ortak alana açılan konu değilmi.
Eleştiri ve soru yazılmasını isemeseydiniz Gizli Bölümde yazardınız.Neyn reklamı olduğunuda otur sen bul
Yer imleri