Alıntı GaladrieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bülent Bey;

Herhangi bir konuda yetkim olmayan bir mevzu için ( örneğin nickimin altındaki ankara yönetim yazısının artık kaldırılması gibi) danışacağım direkt adresi bilmiyorsam, ya da kapı kapı herkeze özelden mesaj yazmak istemiyorsam, bunun için konu da açarım, yapılması gereken başka birşey varsa da yaparım..

Mevzu bir şaka ya da dikkat çekmek için yapılan kasıtlı bir gereksiz hareket değildir. Her kim o yazıyı silebiliyorsa, rica ediyorum gereğini yapsın..

Herhangi bir dargınlık, kırgınlık küskünlük yok, sadece benden bu kadar diyorum mevzu bu...

Ayrıca topiğin başlığı "Forum Yöneticilerinin Dikkatine" diye açılmıştır, okumak istemiyorsanız tıklamazsınız olur biter..Gerginlik yaratıp, bilmeden konuya yorum yapmanıza gerek yok..

Ankara Yönetimdeki ve forumdaki tüm arkadaşlarıma sevgim ve saygım sonsuzdur.. Bizim aramızda hiçbir problem ya da gerginlik yok...
Bak Gizem.

Forum ne olduğunu Forum Yöneticiliğinin ne olduğunu emin ol hepinizden daha iyi bilirim.Dikkat çekmek istemeyen,show yapmak istemeyen birisi tüm üyelerin görebileceği alanda konu açmaz.

Bu işi ya Yöneticilerin gizli alanında yaparsın yada Forum Yetkilisi yani seni bu göreve kim getirdiyse pm yollarsın.Bunlarından Erdi ve Ozzy olduğunu çok iyi bilmen gerekir yönetimden biri olaraktan.

Ayrılıp ayrılmamak şahsın kendi kararıdır.Kimse bu konuda söz söyleme hakkına sahip değildir.Ha ilerde neden görevi bıraktığını soran olursa istersen sebebini söylersin.Zaten gerekli yerdegörevi bıraktığın ve yönetimin teşekkür yazısı yayınlanır.

Yönetimde açılmış bir konu var.Elbette bakacağı.Belki bir eleştiri belki bir istek içine girmeden bilemezsin.

Karşınızdaki insanlar salak değil.Neyin ne olduğunu çok iyi anlayabilen insanlardır.

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne reklamı yav ne diyorsunuz neyin reklamını yapacağız lütfen konuya eleştiri soru vb bir şey yazmayın..... LÜTFEN
Neden yazılmayacakmış?Ortak alana açılan konu değilmi.
Eleştiri ve soru yazılmasını isemeseydiniz Gizli Bölümde yazardınız.Neyn reklamı olduğunuda otur sen bul