17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Forum Yöneticileri Dikkatine

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Bilgilendirme Konusu Forum Yöneticileri Dikkatine

Belirli bir süredir üstlenmiş olduğum "Ankara Yönetim Grubu Üyesi" görevimden, bugün itibariyle ayrılmak istiyorum..

Gereğinin yapılmasını önemle rica ederim.

Saygılarımla;

Gizem
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Bu yanlış açılmış bir konudur lütfen dikkate almayınız

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

hayrola noluyor ya şaka mı bu noldu ?

GP TR
    hera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ET
    Edilen teşekkür: 159

bence şaka...

BANU KUMCU
    BANU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BK 0607
    Edilen teşekkür: 8

hayırdır neler oluyor ?

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Kusura bakmayın ama cılkını çıkardınız forumun.
    Görevden her ayrılmak isteyen gelip burda konu açıyor.
    Nedir yani bu show un amacı.

Her forumda olduğu gibi bu forumda da yönetimin girebildiği gizli alan var.Yazın oraya derdinizi isteğinizi.Olmadı herkesin birbirinde msn i var ulaş söle.Böle böle ben ayrılmak istiyorum.Yönetimde duruma göre gereğini yapar.

Bu giden İstanbul Yönetiminde de böyle oldu.Moderatorlerde de size de.

Yönetimde bi sıkıntı varsa içinde halleder.Yapmayn Allah aşkına yaaa.
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

gizem seni rahatsız eden birşeyler varsa bizle paylaş

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bülente katılıyorum. Lütfen bazı işlerimizi reklamsız yapalım. Biz burda araçlarla ilgili tartışmak paylaşmak yeni şeyler öğrenmek için bulunuyoruz. Aynı zamanda sosyal ilişkiler kurmak için. Biz yeni yeni üyeler görmek isterken böyle yönetimden üye kaybı beni üzüyor. Oluyorsa da diğer üyelerin psikolojilerini bozmamak açısından sadece yönetim özelinde tartışılmasını uygun görüyorum. Teşekkür ederim.

Gizem T.
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Bülent Bey;

Herhangi bir konuda yetkim olmayan bir mevzu için ( örneğin nickimin altındaki ankara yönetim yazısının artık kaldırılması gibi) danışacağım direkt adresi bilmiyorsam, ya da kapı kapı herkeze özelden mesaj yazmak istemiyorsam, bunun için konu da açarım, yapılması gereken başka birşey varsa da yaparım..

Mevzu bir şaka ya da dikkat çekmek için yapılan kasıtlı bir gereksiz hareket değildir. Her kim o yazıyı silebiliyorsa, rica ediyorum gereğini yapsın..

Herhangi bir dargınlık, kırgınlık küskünlük yok, sadece benden bu kadar diyorum mevzu bu...

Ayrıca topiğin başlığı "Forum Yöneticilerinin Dikkatine" diye açılmıştır, okumak istemiyorsanız tıklamazsınız olur biter..Gerginlik yaratıp, bilmeden konuya yorum yapmanıza gerek yok..

Ankara Yönetimdeki ve forumdaki tüm arkadaşlarıma sevgim ve saygım sonsuzdur.. Bizim aramızda hiçbir problem ya da gerginlik yok...
    Konu GaladrieL tarafından (29/06/2007 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizem senin forumdan yönetimden çıkıyor olarak da olsa uzaklaşman beni üzdü Daha Ankara'ya gelcektim tanışcaktık planlar yapcaktık. Umarım bu uzaklaşman kararlı isen sadece yönetimden çıkmakla olur. Forumu bırakmayı düşünmüyorsun umarım.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Ne reklamı yav ne diyorsunuz neyin reklamını yapacağız lütfen konuya eleştiri soru vb bir şey yazmayın..... LÜTFEN

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Olayı büyütmeyin arkadaşlar.Gizem in forumu bıraktığı falan yok...

Sadece yönetimden azlini istemiş o kadar...

Herhangi bir sebebe bağlamaya da gerek yok...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Gizem T.
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gizem senin forumdan yönetimden çıkıyor olarak da olsa uzaklaşman beni üzdü Daha Ankara'ya gelcektim tanışcaktık planlar yapcaktık. Umarım bu uzaklaşman kararlı isen sadece yönetimden çıkmakla olur. Forumu bırakmayı düşünmüyorsun umarım.

Kesinlikle öyle birşey söz konusu olamaz.. Daha bıdırdanacak çok lafım war benim

İşte bi de bu tarz yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi adına şeffaf ve net bi şekilde konu açılması önemliydi.. Eğer dediğiniz gibi özelden mesajla halletsem, gün gelip de farkedildiğinde sorulmayacak mıydı "hayırdır hani yönetimdin, noldu?" diye..

Aranızdan ayrılmak gibi bi düşüncem asla yok ve olamazda.. Burası benim GPTR Ailem.. Şimdiye kadar bunu söylediysem boşu boşuna demedim..

Her zaman ve sonsuza dek Yaşasın GPTR!!!

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Kimlerin show amaçlı burda olduğunu adam olanlar anlıyordur ben eminim..Forum maymunu gibi ilgisiz alakasız her konuya mesaj yazmaktansa bu forum için gönülden çalışan emek veren ve gayret gösteren insanlara saygı duymak ve ayrılmak istediklerinde de gerekli nezaketi gösterip uğurlamak eğer kullanıcıların piskolojisini etkileyip gerginliğe yol açacaksa zaten bu forum baştan batıl,görevini yerine getiremiyordur..Bu yönetimde herhangi bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez,biri gider yerine bir başkası geçer..Bu her yerde böyledir sadece burada değil..Üstüme vazife olmayan şeylere burnumu sokmaktansa,icraat göstermeyi tercih ederim..Burası kimsenin çöplüğü değilki ,buraya bir horoz gereksin.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimlerin show amaçlı burda olduğunu adam olanlar anlıyordur ben eminim..Forum maymunu gibi ilgisiz alakasız her konuya mesaj yazmaktansa bu forum için gönülden çalışan emek veren ve gayret gösteren insanlara saygı duymak ve ayrılmak istediklerinde de gerekli nezaketi gösterip uğurlamak eğer kullanıcıların piskolojisini etkileyip gerginliğe yol açacaksa zaten bu forum baştan batıl,görevini yerine getiremiyordur..Bu yönetimde herhangi bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez,biri gider yerine bir başkası geçer..Bu her yerde böyledir sadece burada değil..Üstüme vazife olmayan şeylere burnumu sokmaktansa,icraat göstermeyi tercih ederim..Burası kimsenin çöplüğü değilki ,buraya bir horoz gereksin.

İşte bu lütfen bu konuyu daha fazla büyütmeyelim ......

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı GaladrieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bülent Bey;

Herhangi bir konuda yetkim olmayan bir mevzu için ( örneğin nickimin altındaki ankara yönetim yazısının artık kaldırılması gibi) danışacağım direkt adresi bilmiyorsam, ya da kapı kapı herkeze özelden mesaj yazmak istemiyorsam, bunun için konu da açarım, yapılması gereken başka birşey varsa da yaparım..

Mevzu bir şaka ya da dikkat çekmek için yapılan kasıtlı bir gereksiz hareket değildir. Her kim o yazıyı silebiliyorsa, rica ediyorum gereğini yapsın..

Herhangi bir dargınlık, kırgınlık küskünlük yok, sadece benden bu kadar diyorum mevzu bu...

Ayrıca topiğin başlığı "Forum Yöneticilerinin Dikkatine" diye açılmıştır, okumak istemiyorsanız tıklamazsınız olur biter..Gerginlik yaratıp, bilmeden konuya yorum yapmanıza gerek yok..

Ankara Yönetimdeki ve forumdaki tüm arkadaşlarıma sevgim ve saygım sonsuzdur.. Bizim aramızda hiçbir problem ya da gerginlik yok...
    Bak Gizem.

Forum ne olduğunu Forum Yöneticiliğinin ne olduğunu emin ol hepinizden daha iyi bilirim.Dikkat çekmek istemeyen,show yapmak istemeyen birisi tüm üyelerin görebileceği alanda konu açmaz.

Bu işi ya Yöneticilerin gizli alanında yaparsın yada Forum Yetkilisi yani seni bu göreve kim getirdiyse pm yollarsın.Bunlarından Erdi ve Ozzy olduğunu çok iyi bilmen gerekir yönetimden biri olaraktan.

Ayrılıp ayrılmamak şahsın kendi kararıdır.Kimse bu konuda söz söyleme hakkına sahip değildir.Ha ilerde neden görevi bıraktığını soran olursa istersen sebebini söylersin.Zaten gerekli yerdegörevi bıraktığın ve yönetimin teşekkür yazısı yayınlanır.

Yönetimde açılmış bir konu var.Elbette bakacağı.Belki bir eleştiri belki bir istek içine girmeden bilemezsin.

Karşınızdaki insanlar salak değil.Neyin ne olduğunu çok iyi anlayabilen insanlardır.

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne reklamı yav ne diyorsunuz neyin reklamını yapacağız lütfen konuya eleştiri soru vb bir şey yazmayın..... LÜTFEN
    Neden yazılmayacakmış?Ortak alana açılan konu değilmi.
    Eleştiri ve soru yazılmasını isemeseydiniz Gizli Bölümde yazardınız.Neyn reklamı olduğunuda otur sen bul
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Kimsenin şova ihtiyacı olacağını zannetmiyorum,kimse diğer kimseler kadar forum kullanımını bilmek zorunda yada durumunda da değil...

Birbirimizi uyarırken üslubumuza dikkat edelim,şuncacık olayları mesele haline getirmeyelim...

Yöneticiler gerekeni yapacaktır,daha fazla polemik konusu olmadan konuyu kilitliyorum

----
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru