anlaşıldı burada birşeyler paylaşmak için çok mesaj yazmak lazım yada moderatör olmak lazım yeni üye olup birşey paylaşmak imkansız heralde bu arada ben o siteyi neden paylaşmak istediğimi de zaten yazzmıştım bu arada beni o sitenin işletmenin sahibi olmakla itham eden arkadaşlarımı da bunu kanıtlamaya davet ediyorum ve dedikleri gibi birşey varsa ben herkesden özür dilerim bu arada bunu kanıtlamak gibi bir zorunluluğumuz yok gibi şeyler diyorsanız o zaman asılsız ithamlarda bulunmamanızı ve özür borçlu olduğunuzu düşünüyorum ayrıca bu forumda birçok marka ve site veriliyor mesala Fiat Tuning - Professionelles Chiptuning durch RaceChip Tuning Box ebay sahibiden daha sayamadığım birçok siteler galiba hepsiden reklam ücreti alınıyor )) ekmeklerine ve kazançlarına engel olduysam ticaret sahibi işletmelerden ama işletmelerden özür dilerim benim tek amacım böyle bir yerinde varlığından herkesi haberdar etmek bunu yaparken bazıları gibi hiçbir art niyetle yapmadım keşke bende sticker ararken böyle bir yer bulabilseydim son olarak şunuda söylemek isterim ki sadece bu sitede değil birçok sitede üyeyim ve hepsinde paylaştım bunu ve hiçbirinde böyle tepkiyle karşılaşmadım ve çoğu paylaşım için teşekkür bile ettiler
herkese teşekkürler unutmadan forumu ziyaret edebilirim heralde