Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: Forumun amacına hizmet etmediğini düşünüyorum!!!

Emrah Akbaş
    eakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önümüzdeki maçlara baktırmayanlar utansın Vedat. Bu nasıl bir inattır, bu nasıl bir vurdum duymazlıktır anlamak mümkün değil. Birilerine maşalık etmek adına forumun huzurunu bozmaya çalışanlar elbet bir gün gidecektir...İşte ozaman önümüzü görebileceğiz....
    +1 sadece

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Alıntı dagored Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konubaşlığının tamamen silinmesi bence de doğru değildi. Ama, şu da bir gerçek ki; konubaşlığı ile tartışılan konuların uzaktan yakından alakası kalmamıştı. Konuyu silmek yerine buna sebebiyet verenlerin cezalandırılması ya da uyarılması ve sadece birinci mesaj bırakılarak diğer mesajların silinmesi daha doğru olurdu bence....

Nacizane fikirlerimdir...
    Alıntı şafak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir birmottan problem yasayan üyemizin işi yarın yetkili arkadaşlarımla görüşülüp üyemiz memnun edilecektir
    Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önümüzdeki maçlara baktırmayanlar utansın Vedat. Bu nasıl bir inattır, bu nasıl bir vurdum duymazlıktır anlamak mümkün değil. Birilerine maşalık etmek adına forumun huzurunu bozmaya çalışanlar elbet bir gün gidecektir...İşte ozaman önümüzü görebileceğiz....

Evet abi, ben de aynen bunu demek istemiştim...

Ayrıca benim anlamadığım, bu nasıl bir sabırdır ki hala ceza söz konusu değil....

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

sabır taşı çatlamak üzereeeeee

nejat brohi
    nejatb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

konu ne bilmiyorum ama grandepunto forumu gercekten demokratik bir ortam izlenimi verdi.

böyle bir başlık acılmıs ve tartisma yapilmasına izin veriliyor üstelil son donemde yasanan tatsız olaylardan sonra (istanbul'dan bazı uyelerin ayrılması ve ticari maksatlı bir site kurmaları filan)

neyse, gercekten seviyorum burayı. böyle bir tutuma baska yerde rastlamak zor, dilerim forum uzun sure yasar.

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

ya ben özür dilerim karıştığım için neden bu tartışma yapılıyo anlayamadım... levent bey mesajında çok doğru şeyler yazmış... haklı sebepleri var... burası televizyon veya radyo değilki reklama giriyo diye rahatsız olunuyo... sonuçta bugun özelden bi arkadaşımız benm arabamda sorun olan bikaç arızayı hallettiğimi okumuş benden nerde hallettin dedi... bende söledim servisimin adını...(tabi bu siteyi reklam amaçlı art niyetli kullananlar dışında bu sölediklerim) atıyorum zincirlikuyu birmotta veya isim önemli deil servislerin yaptığı ekstra hizmetlerden tabiki haberdarımız olucak....olucakki insanlar kendi servislerinede böle böle bişi var siz neden yapmıyosunuz diyebilsin...sorunlarını kıyaslayarak halledebilsin...bilgili olsun... hatta bu genelde bahsi geçen servisler sırf forum üyesi diye extra indirimler bile yapabiliyo extra ilgi alaka gösterebiliyo...ama burada amaç reklam değil daha kaliteli hizmetten haberdar olmak...konunun tama olarak içinde değillim ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla kendi aklımca yorum yaptım...kaldiki demokratik olan her ortamda bu tarz tartışmaların yapılması doğaldır...bırakıp gitmekle bişi değişmez...benm bırakıp gitmeye kalkışan arkadaşlarıma kardeşlerime ve abilerime tavsiyem belki bu siteyi siz bu kadar başarılı ve seviyeli hale getirdiniz çok mücadele verdiniz belki çok kafa patlattınız... şimdi bırakıp gitmenin bi anlamı yok... bizim sitemiz bencede bu elektronik ortam içinde olan en seviyeli ve bunu mümkün olduğu kadar korumayı becerrebilen bi site...bunu aklımızdan çıkarmasak ve bazı kararlar alırken bunlarıda göz önünde bulundurursak daha iyi olur...
    Konu ufukbzk84 tarafından (29/06/2007 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

6. 01/07/2007, 01:05

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

Sebep
    Konu dışı mesaj!

SERKAN S
    KARŞIYAKA'LI KeOpS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 S* 35*
    Edilen teşekkür: 4

Yahu Ne Oluyo Millet Yoktum Bi Geldim Dagilmis Ortalik Be Nedir Durum Cok Germeyin Ya Burasi Guzel Bi Ortam Sogutmayin Bizi Forumdan Hersey Gayet Iyiydii Yaa
    Acik Soyliyim Canim Sikildi Simdi Boyle Olaylari Okudukca Duydukca..!

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

@Serkan, şu anda forumda herhangi bir olumsuz durum yok. Sen biraz eski tarihli mesajları okuyunca böyle olmuş. Şimdi bu başlıktan daha önce haberi olmayanlar veya olup ta unutanlar mesajı ana sayfada görecekler ve onlar da okuyacak, onlar da cevap yazacak.....

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

ewet akadaşlar okuduğumuz mesajların yazılış tarihlerine dikkat edelim lütfen eski heberleri elevlendirmeyelim lütfen.. biraz daha dikkat...
    Konu dejavu tarafından (17/07/2007 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

iyi de keops mesajı dün gece yazmış ve yeni üyelerden kimse altına birşey yazmamış. bizim bu mesajlarımızla sürekli güncellenmiş oluyor

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

aynen o zamn neden yazıyoruz bu tip msjları gördüğümüz zaman altına canlandırıcı bilgi vermektense yazan kişiye özel msj gönderelim açıklayıcı yeniden güncel olmasını engellemiş oluruz

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Konu güncel değil yazmanın anlamı yok
    -kilitli-
    Ne Mutlu Türküm Diyene!