Alıntı ORACLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amacım işi bulanadırmak değil. Uzun bir süredir sükunet içinde olanları takip etmeye çalışıyorum. Ancak artık yazmadan edemeyeceğim. Yukarıdaki cümle hiç yakışık almamış bu birincisi. Şimdi hemen giden arkadaşların yaptığı yakışık almadı falan diycekler ama, izlediğim kadarıyla durum böyle değil.
Giden arkadaşların arkasından söylenen şeyleride hiç haketmiyorlar bence. Haa derseniz ki gidenlere arka mı çıkıyorsun? evet bence çıkmalıyım. Bu sitenin kuruluşunda büyük emeği olmuş adamlardır bunlar. Bu adamların belli ölçüde yetkileri vardı. sesleri kesmek yerine kendi yollarını çizmeyi tercih etmişler.
Ticari açıdan falan filan bir sürü şey yazılmıştı. Ticareti kimin yaptığı oratadadır(anlayana).Bu adamlar böyle adamlar değildir. Çok ayıp edildi. Bi anlamda bence yazılanlardan daha iyi tanıdım bazı insanları. Yiğidi öldür hakkını yeme. Özellikle de siz bu sekilde konuşamassınız bu insanlar hakkında.
Bu adamlar ne yapmış ki bu kadar ithamlarda bulunuldu. bu arkadaşların yaptıkları bir kalemde silindi. İyilik yap denize at demişler. Ben bu arkadaşların yine en iyisini yapacaklarına eminim ve yine bu arkadaşlara elimden gelen desteğide göstereceğim. Bu yazdıklarım üzerine uzaklaştırma yada afaroz edileceksemde canınız sağolsun. Ben yine de aracımın arka camındaki sticker ı gurula taşımaya devam edeceğim.
Bende birşeyler söylemek istiyorum. DH dan gelen ve bu sitenin kurulumunda emeği geçen arkadaşardan istanbuldaki arkadaşlara bir tepki gösterilse normal karşılayacam ama siteye sonradan üye olmuş o kurucu ekibin içinden olmayan arkadaşların ağır tepkilerine anlam veremedim doğrusu....