Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır yanlış zeynep, ozaman gruplaşma olur demek istediğini gayet iyi anlıyorum ama bu şekilde olmaz herkes kendi iline bakmak konusuna katılıyorum ama karışmayacak konusu biraz düzeltilebilir. Yani konu kilitlenecek yada silinecek yanlış olan bir şey varsa ama gerçekten yanliş olduğuna inanılıyorsa buna müdahale edilebilir
Kısmen Böyle
Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama şunu asla unutmamalısınız ki, yazılan yazılar bir şekilde tahrik unsuru içerdiği, imalı olduğu ve buna benzer msj içerdiği sürece bu konuda müdahale hakkımız daima bulunmaktadır.
duygusal yaklaşmamak gerektiği kanaatindeyim.
yazılanlar rahatsızlık verici olduğu sürece, o yazıyı yazanı tanıyıp tanımamanın çok fazla etkisi olduğunu düşünmüyorum.
senin yazdığın şekilde birşey sözkonusu olursa şu anki gerginlik çok daha fazla yukarılara tırmanır.
başka bir ilde yazılan birşeye müdahale etme yetkisi kullanılmadığı taktirde birikecek negatif enerjiyi düşünmek bile istemiyorum.
böyle bir durumda duygusal yaklaşımlar doğrultusunda o ildeki arkadaşlar tarafından doğru kararlar alınarak müdahale edilmezse çok daha fazla bir kutuplaşma olur ki bunu da hiçbirimiz istemeyiz.
yönetimdeki arkadaşların yetkileri bu tür konular düşünülerek verildi.
bu ve buna benzer şeyler tüm forum ve tüm iller için genel bir konudur.
Kısmen de Böyle