Yanlışlıklada olsa gizli olan birşey mi açığa mı çıkarıyorum..
Bu arada +1
Türk Dil Kurumundan bana uyarı gelmiş arkadaşlar.
Haberi olan var mı acaba ?
Ali, yoksa sen Türk Dil Kurumu adına çalışan gizli bir Ajanmısın ?![]()
Konu Misafır tarafından (09/05/2007 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
Yanlışlıklada olsa gizli olan birşey mi açığa mı çıkarıyorum..
Bu arada +1
Valla o uyarıyı yapmak için TDK dan gelmeye,ajan olmaya gerek yok ki yav![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
eheee heheh kim gönderdi bunu tdk senmisin bülent kardeş bilelim ona göre el pençe olalım...
Türkçenin düzgün kullanılması ile ilgili olarak yapmış
olduğumuz anket çalışmalarında,
şahsınız ile ilgili olarak tarafımıza bildirilen
ve sizin Türk Dili ve imla kullanımı hakkında dikkatli ve
özenli davranmadığınız konusundaki şikayetleri
dikkate alarak, sizin bu konu hakkında uyarılmanıza karar
vermiş bulunmaktayız.
Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ediyor, aksi takdirde
yasal yaptırımlara maruz kalacağınızı ilanen
bildirmek istiyoruz.
Teşekkür Ederiz.
İşte resmi olarak uyarılmış bir kardeşimiz.
Hayırlı olsun Mehmet.
Tebrik ederim.
![]()
Hadi bakalım; benim herhangi bir mesajımda yazım yanlışı bulana ödül vereceğim!![]()
![]()
Murat birden imla saldırısına uğradı arkadaşlar
Yardıma koşsak mı ne dersiniz ?
![]()
Yanılıyorsunuz arkadaşlar!Bahsettiğiniz noktalama işareti: " : "
Noktalı Virgül ( ; )
1. Cümle içinde virgüllerle ayrılmış tür veya takımları birbirinden ayırmak için konur: Erkek çocuklara Doğan, Tuğrul, Aslan, Orhan; kız çocuklara ise İnci, Çiçek, Gönül, Yonca adları verilir. Türkiye, İngiltere, Azerbaycan; İstanbul, Londra, Bakü.
2. Ögeleri arasında virgül bulunan sıralı cümleleri birbirinden ayırmak için konur: Sevinçten, heyecandan içim içime sığmıyor; bağırmak, kahkahalar atmak, ağlamak istiyorum. At ölür, meydan kalır; yiğit ölür, şan kalır.
"TDK Sitesinden alıntıdır."
Konu Linos tarafından (10/05/2007 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.
Amma abartmışsınız ya.. Yeni gelen arkadaşlar da forumu TDK yan kuruluşu sanacaklar :p
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
linos değiştirmiştir o yapar:
Hayır arkadaşlar kurallar değişmedi.Linos arkadaşımız doğru yazmış.Fakat takipteyim yanlış yazarsa hemen yakalayacağım.![]()
Hazır imla kurallarıyla kafayı bozmuşken öz Türkçe kelimelerinin kullanımına da özen gösterelim bari..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
biraz abartmış olmuyormuyuz arkadaşlarbence forum yeterince üyeleri tarafından kaliteli bir hal almış durumda..bir çok insan gibi bende forum işi ile ugraştım forumları yönetmek böle kaliteli bir forum yaratmak çok zor bu konuda sizleri tebrik ederim.. ama sunuda unutmayalım internette başka işlerle ugraşan arkadaşlar var.. kendimden örnek vermem gerekirse.. bilgisayarım Japonca karakterleri görmek ve yazmak için ayarlandı ve kullandıgım programlarda Japonca yazdıgım için ç,ğ,ö,ü,ş,ı gibi Türkçemize özel olan harfleri cok kullanmadıgımdan bu harfleri kullanamıyorum bu nedenden dolayı bi kusurumuz varsa afedersiniz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri