Teşekkürler Zeynep.Son zamanlarda böyle birşeye ihtiyaç vardı.
Sağduyuna teşekkürler.
:iwantattention: Arkadaşlar noluyo yaaa...ortalık karıştı..
3 günlük dünya,yok taraf tutuluomuş,yok ankara-istanbul yarışıomuş,yok hakaret ediliomuş,rencide ediliomuş.:icon_question: hepimizin günün stresinden uzak kalmak,bilgi edinmek için,dostluk kurmak için giriyorus foruma.bu muhabbet çok uzadı.kimse kimseyi kırmasın sanal alemde bozulan ilişkileri düzeltmek yüzyüze olmaktan çok daha zor.kimse kimsenin sınırlarını zorlamasın.:poke: ne kadar meraklıyıs birbirimize küsmeye,yasaklar koymaya,set kurmaya,yapmayın arkadaşlar yaa lütfen.yarın bigün yüzyüze gelicez,eminim bu durumda sarılıp öpüşeceksiniz:kiss: ne gerek var bu kadar büyütmeye olayları..görüyorum bikaç ay önce forumda aktif olan arkadaşlarım konuları okuyup takip edio ama katılımda bulunmuyolar.ben modlardan rica ediyorum en azından kendi adıma özellikle ''forum nereye gidiyor'' ve ''forum kuralları ve cezaları'' konuları kilitlensin.:locked: RESET YAPALIM ARTIK(tüm tartışılan konuları kapatalım temiz bisayfa açalım demek oluo)
BU YAZDIKLARIMI YANLIŞ ANLAMAZ VE DİKKATE ALIRSANIZ SEVİNİRİM
Teşekkür ederim:bigstar:
Konu zeynepc tarafından (28/04/2007 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Teşekkürler Zeynep.Son zamanlarda böyle birşeye ihtiyaç vardı.
Sağduyuna teşekkürler.
Konu Bülent A. tarafından (28/04/2007 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Aman yaaa.Sendemi modluğa oynuyorsun.Hahahaa
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
zeynep sağ duyun için teşekkür ederim.
umarım dikkate aLan arkadaşLar çıkar...
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bence bütün arkidişler dikkate alcak erdiiciim
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
zeyneppp hadi resetleyelim warım ben de
evet bugün saat 18.01 de herkes bilgisayarının reset düğmesine basıyor
ama baştan sölim benim bilgisayarın reset düğmesi yok :lamer: :saeek: :icon_smile_blush: :yerlerde: :areindeer:
öle olmaz bilgisayar zarar görür. ben oturumu kapat iconuna tıklayıp restart yapcam
ii bu iş için bilgisayarımı feda ediorum
heee heee ..reset reset reset emreciim 18.00 demiş güzel olmuş
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Teşekkürler arkadaşlar.Sizler gibi diğer arkadaşlarında bu çağrıya kulak vermelerini diliyorum
Konu Bülent A. tarafından (28/04/2007 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Nedir bu Reset?7 nci cadde de yeni bir cafemi?Senmi ısmarlıyorsun?Kaçta buluşuyoruz?
he heeee...reset-cafe
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Konu Bülent A. tarafından (28/04/2007 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kırılmasın.Kafa atsam düzelmezmi ?
bülen yuttta aşk cihanda aşk...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
konu gene sayenizde geyiğemi döndü ne.
Walla bigün atacaklar sizi ya hayırlısı.
Konu Bülent A. tarafından (28/04/2007 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu gene sayemde geyiğemi döndü ne.Walla bigün atacaklar beni ya hayırlısı.
geyik var kavga gürültü yok
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Geyik yapmak istiyorsan başka bir yere gidelim.
reset-cafe diye tutturdun:icon_lol:
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri