Alıntı shoparr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi adıma bir mod olarak hatalı bir mesajı, yanlış bir sözü, haddini aşmış bir mesajı bile uyarırken uslubuma dikkat ediyorum( bknz: moderasyonlarım)ancak insanlar birbirlerine fikirlerini söylerken bile bu uslubun yanından geçmiyor..Biz de biraz kuralları uygulama da olması gerekdğinden yumuşak olduğumuz için bu durum büyüdü alışkanlık haline geldi.bu arkadaşlık ortamının artı yönlerinin yanı sıra belki de bu eksi yönleri..diğer sitelerde huzur bozan herhangi hatalı bir durum yaratan üye 2.uyarısında ceza alır biz bu arkadaşlık ortamı nedeniyle ılımlı uyarılarla yatıştırmalarla çözmeye çalışıyoruz ama nedense kıymet bilinmiyor..bu ortamın oluşmasında en büyük suç hepimizde önümüzde duran klavyeyle yazıyoruz babam yazıyoruz..karşımızdaki ne düşünür kırılır mı tahrik olur mu kızar mı düşünmüyoruz..normak hayatta nasıl yaşıyorsak öyle davranmalı insanları kırmamak düşman değil dost kazanmak adına uslubumuza konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz..kısa sürede yönetim olarak çeşitli site içi etkinliklerle bu ortamı yumuşatmayı amaçlıyoruz.benim uzun zamandır fikrim geldi ama tutuyorumşu pikniği atlatalım bnde şu sınavları

iyi geceler..saygı-sevgiler

ben bu çocuğu seviyorum ya.

her kelimesi düşünülerek yazılmış mesajların sahiplerinden.
düşünülerek yazılmış uyarıların sahiplerinden.

düşünceli ve duygusal zekası çok gelişmiş birisi.

bu kadar yağ yeter değil mi

sağol emre.
iyi ki varsın.