Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orçun ne olacak bu durum.. bence 250 kişi toplanmayacak.. bu bağış miktarlarını siteye bağışlasak...
Bağış miktarları zaten sitenin durmam ve pes etmem.. Pes etmek isteyen edebilir.. Şuanda 600 TL civarı paraya ihtiyacım var.. Bu meblağı taopladığım an ürünleri yaptırıcam.. Bize bağışta bulunan dostlarıma ürünleri teslim edicez ve geriye kalanlarıda forumumuz adına puntoculara yada servislere en az 5 TL karşılığında olmak üzere satıcam.. Hiçbir zaman başladığım işi yarım bırakmadım ve bırakmayıda düşünmüyorum... Çoğu insan tatilde bu yüzden daha beklemedeyim... İsmini yazdıran arkadaşlar EFT yada havalelerini yaptıklarında miktar artıcak zaten...

Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi 10 tl gönderdim...
Çok teşekkür ederim kesene bereket...
Alıntı yucelbasoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar,

Erdi O.YILMAZ'ın hesabına 5 TL ve Batuhan ÇABUK'un hesabına 5 TL için EFT çıkardım. Yarın sabah hesaplarınızda olacaktır. Umarım yararlı olur.

NOT : Batuhan Abi Açıklamayı unuttum sadece Yücel BAŞOĞLU yazar. Bilgine,

Saygılar,

Yücel
Çok Teşekkür ederim... Kesenize bereket.. En kısa zamanda ürünlerinize kavuşacaksınız... Hiçkimse bu yönden sıkıntı yaşamasın...

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
forumumuza katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum
yönetim kadrosu olarakta bu durumdan gayet memnunuz hiç olmazsa herkesin
paylaşımları boşa gitmeyecek ve sayenizde forumumuz daha güzel yerlere
gelecek inşallah
konuyu açarken çok çekinmiştim yanlış anlaşılmaktan dolayı
ama hepinizin duyarlı davranışından ve anlayışından dolayı grandepuntotr üyeleriyle
ve forumumuzla gurur duyuyorum
işte arkadaşlık dostluk paylaşımcılık bu
harikasınız arkadaşlar
Ne yapıyosak forumumuz için yapıyoruz.. Ve yaptığımdan da çok memnunum. Sonuçta birşeylere faydamız olucak... Esas ben sana teşekkür ederim abi bu konuyu dile getirdiğin ve bizimle paylaştığın için...

Bu arada sevgili erdi kardeşim... Promosyon hesabına değilde forum hesabımıza bağış yapan arkadaşlarımızın adını soyadını nickini ve yerleşim yerini bana bildirirsen benim yaptığım listeme eklemek isterimki ürünleri sorunsuz bir şekilde teslim etmek için.. Katkıda bulunan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. Sevgi ve saygılarımla..