Kusura bakma dostum unuttum özür hemen yazıyorum.... Pardon....
Sağol yaklaşımın için kardeşim...Daha önceki mesajımı okumadın herhalde kargo ücreti ödemiyecek kimse.. Sadece Grup temsilcileri kargoları ödüyecek ve kardan karşılanıcak sonuçta.. İstanbul avrupa yakası için tolga(platinum) arkadaşımıza, İstanbul anadolu yakası için coşkun(GPCOŞKUN) arkadaşımıza, İzmir grubu için yasemin(Jasmine) arkadaşımıza, Ankara grubu için (femoli) arkadaşımıza, Eskişehir grubu için eser (Scottie) arkadaşımıza ve Trakya grubuylada ben ilgilenicem... Yani siz gidiceksiniz yada buluşmalarınızda bu grup liderlerinden emanetlerinizi alacaksınız... Yaptığınız yardım haricinde kargo ücreti ödenmiyecek... Diğer illerdeki arkadaşlara da bir şekilde ulaştırıcam... Artı hazır t araba olayını ortaya koydun sürpriz yapacaktım açıklıyayım.. Bir üretici ithalat ve ihracatçı firma ile görüşme içindeyim t grandepuntolarımızın temini için yazışıyorum büyük ihtimalle hesaplı birer oyuncak arabamız olucak ama mesela 10 Liraya anlaşırsam 15-20 TLden satmayı düşünüyorum gene kar kasaya... Bakın arkadaşlarım dostlarım tekrar üzerine basa basa söylüyorum bu yaptıklarımdan herhangi bir kar yada cebime giren hiçbirşey yok aksine arabamla gezip dolaştıklarım hatta cep telimle konuşup pazarlıklarım var.. Bunlarda forumum için feda olsun.. Daha sonradan arkamdan konuşulup bazı şeyler cebe indirilmiş gibi konuşulmasını istemem.. Sonra gerçekten üzülürüm.. Amacım sadece forumumuza destek.. Bu yapılan her işin belgesini moderatörlerimize ve adminimize ve sizlere zaten belgelerim yalnız fatura almıyacağım artı KDV olacağı için ama kaşelide olsa başka nasıl yolla olur bilmiyorum ama size belgelerim... Sevgi ve Saygılarımla..
Türkiye İş bankası Çorlu Tekirdağ Şubesi
Şube Kodu : 1520
Hesap No : 1338157
IBAN :TR390006400000115201338157
Hesap Sahibi : Batuhan ÇABUK
FORUMUMUZA DESTEK KAMPANYASI ( Anahtarlık + Kalem )
1- Wistaria - Orçun Çabuk - Tekirdağ - 10 TL
2- ademtahir - Adem Tahiroğlu - Konya - 10 tl
3- Scottie - Eser HÜNER - Eskişehir - 15 TL.
4- Jasmine - Yasemin Şenşatır - İzmir - 20 TL
5- no-fear - Mete Tanergüçlü - Edirne - 10 TL
6- k@pl@n - Murat KAPLAN - İzmir - 10 TL
7-
8-
9-
10-
Yer imleri