Coşkun abi ellerin dert görmesin gerçekten tüm açık yüreklilikle forumumuzun ve onu maddi yönden ayakta tutmaya çalışan yönetici ve siz değerli moderatörlerimizin içinde bulunduğu durumu anlatmışsın...Öncelikle şunu söylemek istiyorum hatta itiraf etmek istiyorum ki daha önce açılan maddi destek amaçlı konu veya konular bazı arkadaşlarımızı tatmin etmeyecek nitelikte oldukları için soru işaretlerine ve dolayısıyla "ne para vericem yaa reklam alsınlar" ya da "parayla onursal üyelik neymiş" mantığına itilmelerine sebep olmuştur...Evet bende önceleri işin maddi boyutunu normal olarak kavrayamadığımdan çokta önemsememiştim ama zamanla açılan destek konularıyla birlikte anlatılanlarıda kavramış ve olayın boyutunu tam olarak anlamış bulunmaktayım...Neden sadece bir-iki kişiye yüklenilsin ki maddi yük..200 üyeden asgari 10 TL çıksa çok güzel olur diye düşünüyorum ve bende elimden geleni yapacağıma söz veriyorum...Yalnız anlayamadığım bir nokta var isim vermek gereksiz ama x forumunda fazlasıyla reklam mevcut ancak bizim forumumuzda bu yoğunluk 1 ay falan sürdü ve şu an reklam yok gibi bişey acaba reklam ücretleri mi çok geliyor firmalara yoksa ücret görüşmesi dahi yapmıyolar ve cevapsız mı bırakıyorlar sadece merak ettiğimden soruyorum tüm yönetim ve moderatörlerimize çok çok teşekkür ediyorum ve tabii ki tüm üylerede çünkü biz olmassak forumda olmaz GrandePuntoTR hepimizin...