Bence dogumgunu tebrikleri bolumude olmali. Uyelerin dogumgunlerini oradan kutlariz.
hocam anket yaptık. ancak ser konu başlığı açılsın konusunda pek ankete oy veren oLmadı. Demokratik çerçevede en fazLa oy aLan konu başLığı oLan "Modifiye" başLığını açtım.
Çünkü mesaj başLığı sayısının fazLa oLmasından da şikayetçi oLanLar var. Bu konuda biraz daha duyarLı oLmanızı rica edicektim. 8O
Umarım anLayışLa karşıLarsınız.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Bence dogumgunu tebrikleri bolumude olmali. Uyelerin dogumgunlerini oradan kutlariz.
Erdi biz toplantıda arkadaşlarla konuştuk bi sohbet odası açılması iyi olur diye düşündük muhabbet daha sıcak olur dedik artık gerisi sana kalmış vadiyle ekstra konuşursun zaten bu konuyu 8O
Demon Driver|Damien|
ya aslında bi chat modulu koysak iyi olur ama yanlış bilmiyorsam güvenlik sorunları yapıyo...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
selamlar;
en başından beri takip ediyorum ama az yazıyorum kusuruma bakmayın.
bütün forum siteleri çok karışık ve aradığınızı zor buluyorsunuz çünkü herkez bir farklı başlık açmış. bunun yerine yöneticilerimiz şunu yapabilirlerse mesela modifiye altında far, body kit, cam, nos, chip, filtre... gibi başlıklar açarak herkes orada yazsa bu kadar çok başlık ve karmaşıklık olmaz sanırım
yanılıyor muyum?
sonra bir harf yazılmış resimler, boşluklar derken sayfaya uzamışta uzamış bunada yöneticilerimiz müdahele ederlerse sayaf alatında ki resimler yandaki bilgiler azaltırsak daha derli toplu olur sanırım
teşekkürler !!!
learner söylediklerini değerlendiricez tşk.ler
Ben de learner'a katılıyorum. yavaş yavaş karışıyo site. Ben de bazen sabahtan akşama kadar giremiyorum mesela nete. Akşam bi bakıyorum ortalık karışmış. Hepsini okumaya çalışıyorum. Ama işte okuyabildiğim kadar tabii. Mesela en çok rağbet gören kısımlar Modifiye ve Teknik Yardım kısımları iyi kategorilendirilmeli.
Örneğin learner'ın da dediği gibi
┌Modifiye
├Chip - PowerBox
├Body Kit
├Filtre
├Far (Angel-Xenon)
├Cam Filmi
├Jant & Lastik
└Nos
daha aklıma gelmedi gelen varsa bu şekilde kategorilendirilmesi iyi olur diye düşünüyorum.
Konu padawantr tarafından (08/02/2007 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Arkadaşlar şimdilik böyle devam edelim.İlerki zamanlarda çok güçleşirse bi hal çaresine bakarız
İyi günler dilerim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri