Ben 2 adet istedim..isteyenler adlarını eklerlerse kaç kişi olduğunu görebileceğiz.
Saygılar...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Yalan oldu....
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Yalan olmuyacak hele bir tolgay gelsinde hemen t-shirtleri yaptırıcaz...
Yalan fln olduğu yok yatırın arkadaşlar hesaba parayı ben yaptırıcam merak etmeyın. En kısa zamanda.. Kimse sorgulamasın yaptırmak isteyen yaptırır.. Bayan isteyen olursa s benden alırız olur heralde..
Hoşgeldin Tolgay Bey..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
arkadaşlar t-shirth formatı bellidir. Kimseye nick ve plaka yazı yaptırılmayacaktır... Fiyatı 30 tldir. Isteyenlere kargo yapılacaktır.kargo ücretini alıcı öder...
isteyen arkadaşlar bana özel msj atsın renk ve bedenlerini(sadece kırmızı ve beyaz renk yaptırılacaktır.)
adres bilgileri ile birlikte....
lütfen önce haseba parayı yatırıp sonra bilgilerinizi verin...
25 adet sipariş almadan işe başlanmayacaktır.
hesaba yatıralacak tutar tam olarak 30 tl olacaktır.(havale ücretini ayrı ödeyin.)
anlaşmalı tek banka vardır....
hesap bilgileri..
1073-0720620
işbankası sefaköy-istanbul şubesi(hüseyin özkan adına hesap)
ARKADAŞLAR LÜTFEN UZATMAYALIM.. KİM ALACAKSA SÖYLESİN BEKLETMEYELİM İSTEYENLERİ...
NOT: BAYAN İSTEYENLERDE BEDEN SÖYLERSE SEVİNRİM BAYAN DA YAPTIRABİLİRİZ..
RİCA EDİYORUM BİRAZ SERİİİ
Hoşgeldin Tolgay Kardeşim.....
Evet arkadaşlar elimizi çabuk tutalımda t-shirtlerimize biran önce kavuşalım...
Not: Genel bölümünde t-shirt yaptırıyoruz tarafıyla da ilgilenirsen sevinirim Tolgay kardeşim...
arkadaşlar fiyat konusunda tartışma varsa siz bakın ucuzu olsun özel dikim polo yaka dikim esnasında işleme yaptırın ben 2 tane istiyorum tanesini 100 tlden alıcam..
Tolgay kardeşim !!! Ben , senin yaptıracağın t-shirt ten istiyorum !!!
Tolgaycim bende 1 adet beyaz polo yaka![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Tişört on numara olmuş emegine saglık tolgay
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
bende verdim sipariş.. heyecanla giyeceğim günü bekliyorum......
13 haziran Çatalca buluşmasında bende kavuşucam t-shirtüme![]()
benim ki ne zaman geliyor. ben istanbulda değilim...
ozaman istanbula geleceksin 13 hazirandaki buluşmaya alacaksın t-shirtünü esercim.. Yoksa eskişehire servisimiz yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri