gerçekten iyi cesaret.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Emekli Moderator
beyler şimdi içinizde yıllardır araç kullanan ve sürüş işini mükemmel gerçekleştiren çookk vardır eminim.. ama şu da bi gerçek diil mi olay her zaman beygirde diilsadece hızlı olmakla iyi araba kullanılmaz ki.. hele de trafikte seni rahatsız eden birileri varsa, en önemlisi akıllı olmak oluyo
yani megalomanyaklık gibi gelmesin nolur ama işte Türkiye trafiği bayan şöförlere böle garip stratejiler öretebilio zamanla.. iki alternatifiniz var; ya en sol şeritte 50 km le gidip, direksiyonun içine girerek araba kullanıp küfür yersiniz, ya da bi bayan olarak da iyi şöför olursunuz..
ben 2. alternatifi seçiyorum, o yüzden de " trafikte bayan olarak araba kullanmak çok zor ve tehlikeli, bisürü bela gelio başımaaa" yalanına inanmıyorum ben.. normal bi şöför olursanız kimse size bulaşmaz.. :ok:
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Olayı tamamen çözmüş bi bayan sürücü,helal olsun yavv...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bence de darısı dier bayan sürücülere.. onlardan bitanesi yüzünden benim puntişim henüz 90 km likken minnacık bi vakka atlattı :pissed: Allahtan ufak bişiydi de sorunsuz halloldu..
teşekkür ederim..
evet sellektor olayı cift sellktor olayı olabilir
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
allahtan araçımızın orjinal adı PUNTİŞ değilne rezil olurdum yaf
Ben fikir değiştirdim gördüğüm puntolara çarpıcam![]()
istanbula gelirsen önceden haber verde bize , taksi kullanalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri