(29 Kayıtlı ve 22 Misafir üye bulunmaktadır.)
(29 Kayıtlı ve 22 Misafir üye bulunmaktadır.)
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
yaa bişi dicem misafri üye ne demek nası oluo
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
bence misafirler konu başlıklarını görsün ama konuların içine giremesin. bu üye sayınızı arttırır. nacizane tavsiyemdir.
bencede genelde böle olmuo mu zaten..ondan sordum ben nası oluo die..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Bence boş üye olacağına her yer görülsün ama yazı yazılmasın bu daha iyi zaten aktif olan birisi belli bir süre gezdikten sonra üye olur olmayan boş üyedir ihtiyaçta yoktur.......
Şu an Forumumuzda: 64 (32 Kayıtlı ve 32 Misafir üye bulunmaktadır.)
tam yarı yarıya, kuLLanıcı girişi yaptırmaya biraz özendirmemiz Lazım.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
(31 Kayıtlı ve 34 Misafir üye bulunmaktadır.)
ve misafirler öne geçti...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
forumda bir iki degişikLik yaptım son zamanLarda.
farkettiyseniz misafir oLarak artık forum geziLemiyor.
sadece başLıkLara bakabiLiyorLar ancak konu içerigini okumak için üye girişi yapmak gerekiyor.
büLent abi'den geLen istek dogruLtusunda bir iki degişikLik yaptım. kuLLanıcıLara nickLerLe hitap etmenin hoş oLmadıgı konusunda görüşLerini biLdirmişti. ben de nickLerin aLtına isimLeri ekLedim.
nick rekLeri konusunda bir iki soru işareti vardı onunLa iLgiLi biLgiLendirici ufacık tek satır yazı koydm ana sayfaya. (kırmızı: yönetici, koyu yeşiL: mod, açık mavi: onursaL, normaL üye: siyah, yasakLı: koyu kırmızı çizgiLi)
oyLamaLı garaj böLümü düşünüyorum. aracın fotografLarı koyuLup oyLama yapılacak.
eyLemLerimiz devam edecek 8O
ekLeme: profiL biLgiLerimizi Lütfen düzgün ve doğru şekiLde gireLim. zaten profiLLere artık sadece üyeLer bakabiLiyor. gizLi sakLı durumLar oLmazsa sevinirim. anLayışınız için teşekkürLer
Konu erdiyilmaz tarafından (19/04/2007 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekLeme
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Font çok güzel olmuş,eline sağlık Erdi...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Erdi yaptığın değişiklikler çok yerinde olmuş :ok: bu sayede son günlerde online üye sayısıda arttı ayrıca fontta çok güzel olmuş :ok:
nick kısmını beğendim güzel olmuş isimleri yazmak da yerinde bi karar eline sağlık erdi
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
bence hem uyeler hemde misafirler gırebılılsın cunku mısafırlıge kapatırsak olmaz forum bozulur ama abılerım daha ıyı bılır
biz farkLıyız 8O
güzel olmuş erdi eyvallah..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri