Yok yok böyle iyi, forum baglımlılık yapıyor bazen istemeden uzak kalmak iyi oluyor, artık haberleri okuyup sosyal hayatıma geri dönüyorum![]()
Maşallahhhhh diyin arkadaşlar bu ne güzellik tir böle ışık hızı ile açılıyor
cihan kaşı kaşıııııı![]()
Ben Ankara'dan bile yavaş yavaş bağlanıyorum, sitenin dolu dolu olmasından evde adsl ile açarken yüklenmesi zaman alıyor diye düşünüyordum ama baya bir sorun yaşayan varmış. 2-3 ay önce çok daha rahat açılıyordu sitemiz..
sanırım hosting ile alakalı bir durum yavaş açılma probleminiz varsa hosta biraz daha fazla bant genişliği için müraacat etmelisiniz aylık trafiğinizi kontrol ettirin bunun için de ek bir ödeme talep ederler umarım reklamlar forum masraflarını karşılar gerçi reklam göremedim ama![]()
Reklamlar kısa süre içinde gelecek hakan bey sizdende bir reklam bekliyoruz...![]()
Hakan bey belki mysql şişmiştir. Belki apache daki child process sayısı artmıştır. Belki saldırı vardır makinaya. Belki makina üzerindeki başka bir site makinayı çok yoruyordur. Belki memory ve cpu load limitlere gelmiştir. Her şey olabilir değil mi?
Femolicim muhatabım değilsin![]()
Cihan kaşımayı unuttun herhalde gene yavaşladı
O internetten araştırmıştır şimdi yavaşlığın nedenlerini,bilgiç![]()
fatih bey bu konuda edri yılmaz ile görüşürseniz çok iyi olurbu arada ..teşekkür ederiz..
bende teşekkür ederim erdi bey bana ulaşmış zaten kendisine mail attım
HAYAT Bİ GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR...
Şuan tanımladığım kadarıyla hosting paketi kullanıyorsunuz.
vBulletin zaten başlı başına hantal bir yazılım %8-12 arası normal load yapıyor.Üstüne birde sitenizde kullandığınız seo yazılımı olan vBSEO yük bindiriyor.%15 civarı ortalama load yapıyor, bence hiç durmadan kendinize bir vps kiralayın.Çünkü vBulletin için artık bu şart olacak
Hosting ile devam edecekseniz de iyi bir optimize etmelisiniz;
- Cookies süresini 15 Dakikaya indirmek,
- Konu görüntüleme oranlarını anında aktifleştirmeyi iptal etmek,
- Eklenti , grafikleri vs. veritabanından ftp'ye taşımak gibi bir çok ayarı düzenlemek sitenizi gözle görülür şekilde hızlandıracaktır.Özellikle hitlerin aşırı olduğu akşam ve öğlen saatlerinde çok işe yarar![]()
Pekte yabana atılacak bilgiler değil erdi can bu msj değerlendirmeye alacaktır eminim teşekkürler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri