bendede d40 var desene güzel fotoğraflar olucak![]()
bendede d40 var desene güzel fotoğraflar olucak![]()
valla avrupa yakasını bilmemde ankaradaki maç baya zor şartlar altında oynanacak gibi,burasıda felaket yani...ama vazgeçmek yok arkadaşlar
![]()
arkadaşlar kusura bakmayın ben gelemicem sanırım sehirdısından müşterim geldi. bugun onu agırlayacakmısım. eger sepetlersem yanınızdayım kusura bakmayın
15 dk gecikebilirim millet.hala daha şirketteyim çünkü.
3 Rock Siyahı buluştuk vallaResimleri Selçuktan bekliyoruz
oyle yada boyle biz 3 araba bulustukya yeter bize kısa bile surse sohbetimiz hersey guzelldi oturdugumuz mekan kapandı ama biz halen ordaydıkgelen butun arkadaslarıma tesekkur edıyorum ilerleyen zamanlarda insallah daha kalabalık bulusmalara
tayfun şu alttaki fotoğrafa bakarak taksi 1 filmindeli 3 kırmızı mercedes geldi![]()
İstanbul'da boş durmuyor demek kiBuluşmaların devamını bekleriz. Ve fotoları gormek ısterız arkadslar...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
levent emin ol istanbul bomboş duruyor
siz halısaha maçı yaparken biz burda play stationu multi bile oynayamıyoruz.
Selcuk oda olur cunku yavas yavas dırılış oluyor sankı her bolge de ve gercekten herkeze boyle guzel buluşmalar ıyı gelıyor. Valla once karting sonra halı saha sımdıde bı basket soylentısı war bakalım mıllet acılmaya uyanmaya basladı gıbı gelıyor bana hadı hayırlısı![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
Tebrikler arkadaşlar... Az olsun, öz olsun! Gerçek arkadaşlar bir araya gelsin...![]()
murat abinin dediği gibi az daha iyi oLuyor bazen. kaLabaLıkta kaynaşmak hayLi güç.
bu şekiLde samimiyetin daha yüksek oLduğu bir buLuşma gerçekLeştiğine eminim.
darısı diğer buLuşmaLara, katıLan arkadaşLarı can-ı gönüLden tebrik ediyorum.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Çok güzel gençler böyle devam daha nice buluşmalara üç te olur beşte olur önemli olan dostluklar sağlam olsun ....
Arkadaşlar kusura bakmayın gelemediğim için. Keşke gelebilseydim. 4 rock siyah olurmuşuz ne güzel olurmuş. Dün teniste ayak bileğimde bir problem yaşadım. Bileğim davul gibi oldu ayağmın üzerine hala basamıyorum bastonla yürüyorum. Bağ zedelenmesi diye bugün gittim hastaneye ancak damarda bir iltihap çıktı. GP'imden 10 gün kadar ayrı kalmak zorundayım. 10 gün istirahat etmem gerekiyor. Ama tabi 10 gün de işe gitmeyecek olmak ne bilyim hiç fena değil yani
![]()
geçmiş olsun Fatih artık birdaha ki sefere.
EVET aynı taksi filmindeki gibi olmus selçuk ama guzel gorunmus yanı. buarada fatih arkadasımızada cok gecmis olsun diyorum kismetse bir dahaki sefere inşallah
teşekkürler arkadaşlar. resimler çok şık. 3 siyah görmek çok hoş.
TEbrikler arkadaşlar.. Daha kalabalık buluşmalar inşallah..
Selçuk'unda dediği gibi gelişme var ama. %50 artışda güzel bir rakam bence..
Fatih çok geçmiş olsun..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri