arkadaşlar ilgilenen yokmu?
benim resmim gorunmuyor![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
arkadaşlar ilgilenen yokmu?
slm arkadaslar, pazar olursa bende katılabilirim, hem tanısmıs oluruz, yer önemli değil
ben ilgileniyorum selcuk ya su tatil olayım belli olsun ozelden haber vercem sana bu arada cok yakısıklı cıkmısım yahu forum yakısıklı erkek gorsun degil mi![]()
abi uyuyo gibisin fotoda.biraz daha yüzün gözün açık olsa daha iyi olcak heralde.o zman daha bi yakısıklı olcan desene![]()
Arkadaşlar bu cumartesi ve pazar ben doluyum ama başka bir zaman olursa ve yakınlarda olursa katılabılırım.
oguzhan anlamadım sımdı sen yakın bir yerde olursa mı gelcen bulusmaya anlamadım.bu arada selcuk sorma yahu hala uyuyordum orda ama genede yakılsıklıyım![]()
ercan yok ya baksana kimseden ses seda yok daha istanbul bitmiş durumda ankarayamı tasınsak![]()
Buluşma olursa ilk buluşmam olacak sizlerle böyle ortamlar nasıl olur bilmiyorum sadece youtubede izledim böyle aktiviteleri.
Arkadaşlar umutsuzluk yapmayın, bu aralar herkesi sanırım okulların kapanması, sınavlar ve tatil telaşı sardı büyük bir buluşma olması zor gibi ama böyle mini buluşmalar için mekan olarak Carrefour vb.yerleri seçebilirsiniz.
Bu hafta abimin nişanı var ondan dolayı gelemiyorum.Daha sonraki buluşmalarda ise yakın yerlerde yani ulaşım kolay olursa gelirim.Malum araç yok![]()
onur abi farketmez büyük küçük minik nasıl olursa razıyızönce böyle başlayalım büyükler nasılsa kendiliğinden gelir.
kozyatağı carrefouru kastediyosan eger abi karşıdan gelenler için biraz zor olur malesef.
bu arada sen katılıcakmısın abi pazar günü birşeyler olursa?![]()
oguzhanım cok cok hayırlı olsun kardesm ALLAH utandırmassın insallah.ya bu arada selcuga katılıyorum ben insanlar yogun olabilir gelemeyebilirler malum bu donemden dolayı ama kimse birsey yazmıyor kı gemelıyecegim diye bile yazmıyor yani ilgi yok istek yok...
Konu kadoku tarafından (04/06/2008 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası
kadir abi hayırlı ugurlu olur inşallah.Allah analı babalı büyütür inşallah.bi çikolatanı yeriz artık![]()
ALLAH hayırlı evlat nasip etsin insallah ALLAH analı babalı buyutsun.hayırlı olsun simdiden...
Konu ERC tarafından (04/06/2008 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar ne oldu buluşma ne kararı verdınız?
arkadaslar tatil olayım simdi belli oldu pazar gunu bosum hadi bulusalım yahu...bulusma olucak degil mi?yer olarak neresi acaba???
Arkadaslar, buluşma ayrıntıları netleşince ilgili mesajları diğer konuya taşıdım.
Oradan devam edelim lütfen..
https://forum.grandepuntotr.com/ista...pitol-onu.html
Konu İbrahimKC tarafından (06/06/2008 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri