Arkadaşlar cansu alabalık tesiislerinde internet bedava isteyen arkadaşlar laptop larıyla internete baglanabilirler
Arkadaşlar cansu alabalık tesiislerinde internet bedava isteyen arkadaşlar laptop larıyla internete baglanabilirler
abi ne interneti boşver ya orda muhabbette gidiyoruz hava güzel mekan güzel tadı cıkarmaya bakalım.
bencede. oraya laptop getirip internette na yapalımmaksat havanın güzelliği, gırgır şamata
![]()
arkadaslar taksi kac para yazar oraya![]()
Foruma buluşmadan canlı yayın yapmak maksadıyla getirilebilir belki![]()
yokmu arkadaşlar selcuk arkadaşımızı alabilecek olan
4-veya 5 kişi geleceğiz. Bu yüzden lafını edemiyorum ama lütfen Anadolu yakasından gelicek bir arkadaş Selçuğu alsın.
orhan ; beni listeden çıkartırmısın malesef gelemiyorum.Yavuz abi ve Adem'e ilgilerinden dolayı cok tesekkurler tanısmak baska zamana kısmetmıs size iyi eglenceler.
olmaz selcuk senide aramızda görmek istiyoruz.bizim arabaya sıkısırız ne olcak sanki
Konu yvz72 tarafından (19/04/2008 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.
abi napalım olmadı.rahatsızlık veririm sıkış tıkış tesekkurler gercekten
olurmu cnm ne rahatsızlığı olmaz öle sey.seni ortada bırakacak halimiz yok heralde.
peki abi saolasın gercekten dedıgın saatte dedıgın yerde olurum abi.ıstersen ozelden msj at.
büyükçekmece ya da avcılar tarafından buluşmaya giden yok mu birlkte gitsek opete ?_!
Yarın sabah 8:00'deki Kurtköy Opet Mehmetçik tesislerine geç kalmayalım.
İnşallah biz 7:45 gibi oradayız. Milleti karşılayalım![]()
ne maçı yaa öle bişi var mı ? bizim haberimiz yokk
Hadi bakalım Ankara yolcusu kalmasın yarın buluşma yerinde görüşmek üzere hoşcakalın arkadaşlar ...
Ankaradan gidecekler 6,30 hareket saati en geç 6,20 geçe orada olalım
Adres istanbul yolu hipodrom yanı otoyolda bekliyoruz ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri