orhan malum havalar erken kararıyo 1 saat daha önce buluşsak nasıl olur benim fikriim
arkadaşlar toplanma yerı olarak maslak opetde herkes bulusucak olen 11 de orda olunucak ordan herkesle beraber 11,45 de konvoy halınde yola cıkılıcak ve belgrad ormanlarına neset suyuna konvoy halınde gıdılıcek....suanlık planımız bu ...
pıknık olarak duzenlenmıs bı bulusmadır..henuz bı bılgı gelmedı ama gırıs ucretlı olabılırr..sımdıden haberınız olsun..cuzu bı rakam olarak temın edılebılır bızdenn ...
sunu hatırlatmak ıstıyorum sızlere..herkes evınden getırecegı erzakları pıknıkte nasıl olması gerekıyosa o sekılde hazırlasın o sekılde gelsınn..ordakı tek amac hep beraber bırlıkte aynı yerde mekanda bulunarak organzıe olmak annelerımızın yapmıs oldugu borek cozek. vb erzakalrı butun arkadasalrımızla paylasmakk..bunu ılk yapıyoruz bakalım nasıl bı sonuc elde edıcezz.
Konu misafir3 tarafından (13/03/2008 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: saat erkene alınmıstırr.
orhan malum havalar erken kararıyo 1 saat daha önce buluşsak nasıl olur benim fikriim
bu ara katılım baya fazla koskoca istanbul pes dogrusu söylenecek söz yok gönüller bir olsun yada istanbulda bu kadar kişiyiz demek daha dogru
abı yapılıcakalar yapıldı ıstek ve oenmle olucak seyler bızım kapımzı herkese acıkherkes gelebılrıde gelmeye bılırde....zorla olmuyo severek ısteyerek gonul vererek olucak ısalalhh.bakalım hayırlsıı..
Gelip gelemeyeceğim cumartesi oğlen belli olacak ama çok istiyorum.
ya orhan işine karışmak gibi olmasın ama opet ters yönde kalıyo konvoy halinde geri dönüş zor olabilir bence dedğim gibi karşı çaprazında ki bp de buluşursanız daha rahat hareket edebilirsiniz ayrıca opet çok kalabalık oluyo orda o kadar aracın bekleme yapması sorun olabilir ama yinede siz bilirsiniz
giriş ücretine gelince en son yazın gittim ufak araç 5 liraydı ama ufak bi zam yapılmış olabilir
bu arada çok karışıomuş gibi olıcam ama havalar malum ist merkezde hava çiliyosa orada sel alıyodur bilginize...
selam arkadaslar 34 EV 9626 tolga ben extra bir aksilik olmazsa ben geliyorum.. orda görüşürüzz.
arkadaslar nerde bulusuyoruz opet mı pb mı acaba?
Konu ERC tarafından (14/03/2008 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlıs yazı
neden bukadar yuksek uye sayısı olan bır sıtede bukadar az katılımcı var
arkadaşlar selam pazar saat 11 00 itibari ile maslak bp benzin istasyonunda buluşuluyo orhan şu an çalıştıgı için yazıyı benden rica etti saat 11 45 de organizasyon alanına hareket edicez istanbul ve çevre illere duyurulur selamlar
ewet arkadaşlar kayhan abımın dedıgı gıbı maslak bp de bulusulup ordan hareket edılecek.
arkadaslar kac kisi olucaz yarın acaba??
En az 20 araç bekliyorum arkadaşlar yarınki eğitime gitmeyeceğim sabah buluşmak üzere bu arada ufaklığıda getirecem lütfen maşallah deyin çok nazar alıyor.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
işallah dedıgın gıbı olur hersey..valla yoentım olarak fazla gıdıp ugrasamadık herseye hazırlıklı olmamızı soleemeden gecemıcem serhan abımız sagolsun bızlere yardımcı oldu kayhan abımde cok emelerı var cok yardımcı oluyolar bana gercektenn..yarın hersey guzel olucak ısalah gırıs ucretlı olabılrı o yuzden hazırlıklı olalım arkadaslar. bakalım nasıl olucakk yarın...
arkadaşlar yarın aranızda olmayı çok isterdm ama arabam gelmediği için aranızda olamıcam artık bi daha ki buluşmaya inşallah herkese iyi eğlenceler mutlu anlar diliyorum.
sezgin cok sagol bu arada gene biz başbaşa kaldık msn de bazı arkadaşlarımızın mail yollayıp gelemiyeceklerini söylemişler saglık olsun en yakın zamanda arabana kavuşmak dilegiyle
Kayhan kaç kişiyiz?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri