Bakalım nasıl bir buluşma olacak çok merak ediyorum
16 Mart'ta fiat'ın Brauchı var diye biliyorum, farklı tarihe alınamaz mı
Fiat'a ait bir etkinlik değil o.
Bencede bu buluşma tarihi çok ani oldu galiba ? Bu hafta sonu 1 yaşına girecek olan yeğenimin doğum günü var gelemiyeceğim ondan tarih değişikliği olursa daha iyi olur kanaatindeyim.
inşallah kayhan abi yanınızdayım
9 10 11 kim abi
boş orası rezerve eden olur galiba
liste basladı
1/orhanaysel
2/efekayhan
3/kakalemun
4/yvz72
5/jkn20
6/serotizm
7/hera+2
8/spyofthegod
9/cem(enkırmızısından)
10/savagı
11/buraktahsin
12/
13/
guncell eklemek ıstreyenler eklesın kendını ...
istanbul yakısmıyo sızlere hada amaa el bırlıgı ılee destek verelım bu organızasyonaa.
orhan nerde olucak bu bulusma tam olarak ve nerde bulusulacak bilgi verirmisin acaba?
orhan bende anlamadım nerde buluşuyoz
orhan bence sen oku topigi konvoy halinde nerde bulusacagımızı ve neset suyunun tam olarak nerde oldugunu yazmamıssın kayvan abi de anlayamamıs
neşet suyu belgrad ormanın bahçeköy merkez girişinden girip sola devam edince karşımıza çıkyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim toplanma yeri hakkındada bi fikrim var ama katılırmısınız bilemem.yeni adıyla sheraton otel eski adıyla maslak princess otelin karşısındaki bp benzin istasyonu alan olarak yeterince geniş die düşünüyorum hemde yol üstü olması bakımından avantajlı gibi görünüyor....
arkadasım tessekur ederim
rica ederim ne demek
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri