arkadaslar ozaman son durum soyle ercan ve oğuzhanı ben c.bagdan alıyorum cem abının oraya gıdıyoruz yasın emınonune gelıo orda orhanları karsılıyoruz son halı bu galıba baska gelen yok mu yaww :D:D:D
arkadaslar ozaman son durum soyle ercan ve oğuzhanı ben c.bagdan alıyorum cem abının oraya gıdıyoruz yasın emınonune gelıo orda orhanları karsılıyoruz son halı bu galıba baska gelen yok mu yaww :D:D:D
işte bu süper oldu ıste harıkaa tamam herkes buna uyuyoo ok arkadaşlarr emin önunde bulusyoruzz
e ok :d sonunda anlastık noolur daha bısey yazmayın:D:D:D:D
Allah razı olsun sorun cozuldu :D Vatana millete hayırlı olsun Arif abi kaçta oradasın ?
hıı sole ne guzel supersınız istanbul gp ailesii harıka yarın hersey daha güzel olucakk....
Tamam usta yarın saat 9'da görüşmek üzere iyi akşamlar herkese...
09:45 --- 10:00 arası
Eminönünde görüşmek dileğiyle
Hayırlı akşamlar ...
son saatler heyecan dorukta yer için olur bilgi için her turlu sey bulusma için no yazıyorum burda ulasabılırsınız 0532 763 36 24 ..
yarın bızı cok guzel bı gun beklıyo herkezi bekliyoruz ..
gp ailesi herkese günaydın hadi arkadaşlar geliyoruz..
istanbul yönetimi olarak mangal partisine katılan arkadaşlara cok teşekkürler...cok güzelbi gündü cok eylendık cok degerli arkadaşlar edindik....cok eylencelı bıgun gecırdıkkk...buluşma mangal partisi olarak yapıldı ama sonunda arabaların onunu stopları boyama partisi gibi bişeyler olduu cok keyıflıydıı cokkk..
foto fotot fototototototot:)
arkadaşlar bıraz sabırlı olalım lutfen gelıcek resımler herkes bı evıne gecsın cogu yolda bıraz dınlensınler .. resımlerı eklerler..
Super bı gundu herkese tekrardan tesekkuerler vıdeo ve resım eklıyorum hemeen :D
Çok güzel bir gündü Herkese TEŞEKKÜRLER ...
https://img146.imageshack.us/img146/...pim0759ek2.jpg
Abi ben yapamıyorum yaa olmuyo ben buraya atıyım resımlerı sız alırsınız :D
istanbul istanbul olalı bole bır bulusma gormedı :D gelen arkadaslarla cok eglencelı keyıflı bır gun gecırdık gelemeyen arkadaslar çooookk sey kacırdınız :D:D:D
katıLan arkadaşLara tebrikLer..
fotografLarı bekLiyoruz heyecanLa..
Harbıden bulusma super otesıydı boyle bı bulusma kesınlıkle olmamıstır :D
https://www.dosya.cc/bulusma.rar.html
Resım atamadım bendekıler burada kusura bakmayın :(Bi tanede video var evlere senlık dusman catlatmalık onuda youtube atıp gonderıcem...
Arkadaslar Tebrik ediyorum sizleri,
Fotografları heyecenla bekliyorum. Fotograflar için yeni bir başlık acarsanız daha iyi olur arkadaslar..
İbrahim abi senin kuzende vardı aramızda valla çok iyi birisiymiş ya
ewet baya bır fotograf var ayrı bır baslık acılması en mantıklısı
tamam arkadaşlarr resımelrı baska baslıkta topluyalım
en yakın zamanda bidaha olsun :D
Hani resimler nerde :) :)
yenı bır baslık altında toplanıcak Yasin kardeşim oda herhalde yarın olur.:D:D:D:D
millet yoruldu hem zevklı cok guzel bır gun hemde yorucuydu :D:D:D:D
Çok eğlenceli ve güzel bi gündü. 15 Puntoyu yanyana görmek oldukça güzel bi de konvoy yapabilseydik harika olacaktı:) Katılan tüm arkadaşlara özellikle organizasyonu ayarlayan tüm gün koşturmaca içinde olan arkadaşlara (isimleri tek tek yazmaya gerek yok belli zaten) teşekkürler...
Daha niceleri olur inşallah,elinize sağlık...
Valla pırlanta gıbı benım arabayla gıttık Avcılara donuste Arif le gıttı Şahan iki :D:D:D:D
geldiğiniz katıldığınız bize destek verip yüzümüzü kara çıkarmadığınız için hepinize teşekkürler umarım memnun kalmışsınızdır
foto yokmu kardeşim yaf biz fotoğraf makinasını buğranın arabada unuttuk olan atsın merak ediyorum
ne adamsınız yaw. keske makineyi getirseydim şimdiye gormustunuz sitede :D saka bi yana beyler bayanlar uyudunuz mu yaw ??