anadolu yakasında gecerken gerek yok zaten dönüşte lazım olacak ogs kgs.o yüzden boğaziçi köprüsünden gecmemizde bi sorun olmaz.
anadolu yakasında gecerken gerek yok zaten dönüşte lazım olacak ogs kgs.o yüzden boğaziçi köprüsünden gecmemizde bi sorun olmaz.
güncel liste ..
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcivx(gelemiyor)
10.yvz72
11.ercan all
12.Yalnız kurt
13.Eril_83
14.tatari@vip
15.barkan(hakan9701)kullanıcı adı degişikligi yapılsı sımdıkı adı ()budur ...
16.misli1
17.Alp
18.Mboyaci(gelemiyor)
19.ep7545
20.ep7548
21.cadencepunto
22.badwolf
23.serkandemir
24.delimavi
arkadaşlar bizlerin daha kolay organızasyon ayarlammız ıcın sızlerden yanınaza gelecek (Eslerınız.cocukalrınız.kız arkadaşlarınız:arkadaşınız)vb gıbı ozel bılgılerıde biz yöenetime yzarsanzı seviniriz..daha guzelbi gun ıcın sızlerınde yardımcı olamsı lazım dıye dusunuyorum..
bende aranıza yeı bır gp sever olarak katıldım yapılan mangal org lıstesıne benıde eklersenız sevınırım:siritma:
cem abim işler yoğun okulda başladı kusura bakyaın arkadaşlar fazla giremiyorum ama buluşmaya sıkı hazırlanıyorumm:D:D:D
arkadaşlar orhan haklı yagmur çamur durumu yani avcılar uygun bencede katılım güzel olcak gibi görünüyor pendik sallanıyo buarada hergün peş peşe orhan ve hakan kardeşimle show yapıyoruz darısı başınıza
Alıntı:
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcivx(gelemiyor)
10.yvz72
11.ercan all
12.Yalnız kurt
13.Eril_83
14.tatari@vip
16.misli1
17.Alp
18.Mboyaci(gelemiyor)
19.ep7545
20.ep7548
21.cadencepunto
22.badwolf
23.serkandemir
24.delimavi
25.arif
verilen fireler üzücü katılımın artıcağını umuyorum gerçekten güzel bir gün olacak herkesi bekliyoruzzz...
arttıralım ama fıresız lutfen :D:D:D buyuk bulusmaya az kaldı
BAŞIMIZ SAGOLSUN kesınlıkle Bayragını kapan gelsın pendıkten gelen arkadaslar la yolda bulusabılırız ve hatta sehıtlıgımızı zıyaret ıcın onumuzdekı gunlerde bı bulusma daha planlayabılırız ne dersın abı
arkadaslar hepımızın bası sagolsun bende konvoyda TURK BAYRAGI kullanalım ve tum ıstanbul gp cılerı bı yerde bulusup konvoyumuzla olayı protesto edelım derım bu vatan bızım cunku evlatlarda bızım evlatlarımız :(
aynen katılıyorum bence onumuzdekı bulusmada bunu gerceklestırebılırız bu olaylara gp cıler olarak sessız kalmayalım bu ulke hepımızın bu topraklar bıze atalarımızdan yadıgar hadı arkadaslar herkez bayragını alıp gelsın... ılk bulusmada protesto konvoyunu yapalım.
arkadaslar lutfen sessız kalmayalım ortak yer ve toplanma ıcın gorusleınızı belıtım ortak bı yer ayarlayalım :(
28 ekımde istanbul bulusması var ogun taksım meydanı nın da bulusalım dıyorum sonucta herkezın bıldıgı bıyer aklıma orası geldı sızde yer soyleyın lutfen sessız kalmayalım
taksım meydanında fazla trafık olabılır ve konvoyda yapamayabılırız ben e5 derım
ayrıca olayı soyle organıze edebılırız:
1.herkeste kaputlarda TÜRK BAYRAĞı
2.antenlerde siyah kurdeleler
3.konvoy basının on camında "ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ" stıcıkırı
4.konvoyu goruntulemek ve turkıyeye tepkımızı gostermek ıcın basına haber verılerek yayınlanmasını saglamak kı ılgısız kalcaklarını sanmıyorum
nacızane gorusum boyle gorus ve eger uygunsa bu organızasyonu yapalım arkadaslar
cevapalrınızı beklerız :)
bende katılıyorum arkadaşlar sehitler için bişeyler yapmalıyız.arkadaşın dediği gibi taksim trafik yönünden sıkıntı yaratabilir.e5 veya sahil yolu olabilir.
arkadaşalar son durum üzğlerek belirtiyorum
15 ŞEHİT
10 KAYIP
16 YARALI
ALLAH SABIR VERSİN :(
atııla abı sonuna dek katılıyorum bulusma ıle ılgılı bencede ole yapalım ..
ayrıca olayı soyle organıze edebılırız:
1.herkeste kaputlarda TÜRK BAYRAĞı
2.antenlerde siyah kurdeleler
3.konvoy basının on camında "ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ" stıcıkırı
4.konvoyu goruntulemek ve turkıyeye tepkımızı gostermek ıcın basına haber verılerek yayınlanmasını saglamak kı ılgısız kalcaklarını sanmıyorum
bugra nedersın yapabılırmıyız bole bı sey ama arkadaslardan tam destek lazım .....!!!!
Arif kardeşim haklısın e-5 veya sahıl uygundur bu konu ıle ılgılı avcılar bulusması oncesı yapacagımız bu konvoyun saat kacta ve nerde olucagı ıcın kesın bı yer tayın edelım Bugra kardesım bu ısın organızasyonu hakkında kı goruslerını beklıyorum..
arkadaşlar pendıkten gıdılecek konvoy avcıalrda bulsuulur ordanda sehıtlık konvoyu yapılır herkes bır olmus olur ozaman...
oluur iyi dusunmussunuz benım evımde sur içinde avcılara gıderken tel lesırız yolda katılırım sıze
arkadaşlar özel bi not:
OLASI İSTANBUL BULUŞMASI MENU OLARAK ETLER VE İÇECEKLER OLARAK FİYAT ACIKLAMASI İSTANBUL YÖENTİMİ OLARAK SİZLERE DUYURULUR..
KİŞİ BAŞI 25 YTL OLARAK BELİRTİLMİSTİR ..BİZLER İÇİN SAYI COK ÖENMLİDİR ARKADAŞLAR HER BİR KİŞİ DEMEK BİR KİŞİLİK MENÜ FAZLA ALINMASI DEMEKTİR ONUN İÇİN LİSTEDEN FİRE VERİLMEMESİ BU SAYI DOGRULTUSUNDA (MENÜMÜZ OLARAK DÜSÜNDÜGÜMÜZ.ETLER İÇECEKLER TEMİN EDİLECEKTİR)...
SİZLERDEN İSTEDİGİMİZ YANINIZDA GELECEK ESLERİNİZ ARKADAŞLARINIZ VB..KİŞİLERİ BİZ YÖENETİME BİLDİRMENİZ .....
LİSTE ENSON 25 EKİM PERSEMBE GÜNÜNE KADAR EKLEME YAPILACAKTIR ONUN HARICI GELMEK ISTEYENLER YÖENETİMLE İRTİBATA GECMESİ GEREKMEKTEDİR..
Arkadaşlar buluşmaya kesin olmamakla beraber benimde gelme durumum var.Yalovadan Atilla bey haberdar etti.İnşallah pazar günü Atilla beyle aranızda oluruz.
arkadaşlar gun ıcınde hem mangal hem zıyaret yapabılırmıyız ya da aynı lıste haftaya zıyarette edebılırsınız
orhan kardesımın dedıgı gıbı kısı sayısı lıstedekı uye sayısı onemlıdır ..
gerı sayım başladı son 7 gün ..
bıraz erken bulusursak hepsını yapabılırız sorun olmaz gıbı gelıyo bana..
bulusmada zaten bız anadolu gurubu olarak yane pendıkten kalkıs erken olucak cunku toplu gıdılecegı ıcın yavas seyredılecek onun ıcınde erken hareket edıcez burdan arkadaşlar herkesin bılgısıne...
arkadaşlar anadolu tarafından özellıkle ve diger yerlerden gelen arkadaşlar özelden cep telefonlerını yazarlarsa co0k sevinirim sizlere ulaşma acısından haberdar edılecektır bılgınıze..
güncel liste ..
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel(+1)kişi
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcivx(gelemiyor)
10.yvz72
11.ercan all
12.Yalnız kurt
13.Eril_83(gelemiyor)
14.tatari@vip
16.misli1
17.Alp
18.Mboyaci(gelemiyor)
19.ep7545(+1)kişi
20.ep7548(+1)kişi
21.cadencepunto(+1)kişi
22.badwolf
23.serkandemir
24.delimavi
25.arif
süpriz araçlar:lada samara
fıat albea
bu araçlar ses sistemiile donatılmış ve fuar için hazırlanmış araçlardır bunlar mangal partisinde bizlerle birlikte olucaktır...bu buluşma kaçmaz arkadaşlar ayriyetten büyük bi süprız daha var haberiniz olsun onuda biz yöentim biliyoruz ogun herkese sunulacak...
duyuru güncel: ist yönetim
ne demek orhan kardesım :) orhan eger sahılde yada e5 ten gelmeyı planlıyosanız avrupa yakasındakı arkadaslarda yol uzerınde beklesek konvoya katılabılırız gıbı gelıoo malum maksat bırlıkte hareket etmek
abı aklıma bı yer geldı ama olur mu karar verelım cevızlıbagda autoshopa gırmeden 100 mt gerıde genıs bı emnıyet serıdı var metrobus ıcın acılmıstı orda trafıge engel olmadan bekleyebılırız ne dersınız uygunmudur??
Eğer cevizlibağda bulusuyorsanız benide oradan alabilirmisiniz? Eğer öyle olursa bende gelicem...Bide saat kaçta buluşma olacak?Yada Fındıkzade civarında oturan ;)
evet büyük güne son 5 gün
herşey çok güzel olucak ..
biz sefa ve ben sizi buluşma yerinde bekleyeceğiz hazırlıklar için
katılacak üyelerimize şimdiden teşekkürler