Ercan senin için geri sayım başladı galibaBu arada sende resımlerı atsana bakalım yakısıklı cıkmısızmı
![]()
14 ekim pazar
21 ekim pazar
28 ekim pazar
4 kasım pazar
arkadaslar siteye yeni girebildim bulusmaya gelenlerin ayaklarına saglık duzenleyenlerinde eline yureklerine saglık herkese cok tesekkuler tekrar bulusmak dilegiyle sevgiler
Ercan senin için geri sayım başladı galibaBu arada sende resımlerı atsana bakalım yakısıklı cıkmısızmı
![]()
yaa oguzhan kardesm yaa atamıyorum anlamadım dedim ya sana atamadım o yuzden bu arada kuzenime soyledıgın seyler cok hosuma giti eyvallah kardesm saolsın o senin guzelligin
oguzhan kardesm evet vala geri sayım basladı bu arada kuzenım soyledigin seyler icin eyvallah o senın guzelligin
arkadaslar buyrun size ilk resim
arkadaslar resmi acabiliyormusunuz acaba??????????????
Konu Linos tarafından (31/10/2007 Saat 06:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım)
resım acılmıyo kanka...
resimler için ercan arkadaşımıza bu güzel video içinde yavuz abi ye çok teşekkürler on numara bir buluşma olmuş en kısa zamanda yeni bir buluşma da aranızda olmak dileğiyle
herşey için tekrar teşekkürler....![]()
ya ercan resımı actımda ufacık kardesım yaaa kımseyı goremıyom olum yaa![]()
ercancım resmi göremiyoz ya
selamın aleykumm mıllett yahuu eee superr olmusss daha ne olsunn eglenmısmıyız nee gelmeyenlere duyrulurr![]()
Aleykum selam Arif nerdesin oglum sen yaa![]()
abı yettım napıımm ya anca dun ısım var dı gıremedım abı saka maka oynamısmıyız ne![]()
beyler kac tane bayraklı resım cektırdık o resım nerde cok guzeldı o resım
harbıden yaa oresım nerde grajınm gırısınde olan![]()
arkadaslar2. atıgım resmi acabiliyormusunuz acaba???????
açtım ben actım
yaa cem abi yaa anlamadım yapmaya calısıyorum ama olmadı yaanese ya boswer be abi
cem abi actın mıı inanamiorum![]()
Konu Linos tarafından (31/10/2007 Saat 06:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım)
ne var bunda yaa tıkladım actıııı![]()
yaaa arif abi taktın kemere sen yaa allah allah yaaben napiyim ya araba bagrı takmıyınca ole degil mi
yasin kardesm bu arada sitede online goriniosn bi sorim dedim senin arabaya o gun diesel atmadılar degil mi hala calısiodur araba insallah![]()
Konu Linos tarafından (31/10/2007 Saat 06:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri