tamam anlastık geldıgınde cepten ulasta bende hemen yanına gelım abı 0542 532 52 55 hemen ordayımanındaa
tamam anlastık geldıgınde cepten ulasta bende hemen yanına gelım abı 0542 532 52 55 hemen ordayımanındaa
koskoca ıstanbulda bu kadarmıyız yaa hadı arkadaslar destek lutfen.
ewet arkadaşlar istanbulda bukadarmıyız nerelerdesınız tatiliniz hala bitmedimi bak burda istanbul bulusmasında sizleride aramızda görmek isteyen insanlarvar hadı lısteyi doldururun artıkk..
evet arkadaşlar bizleri bu özel günde yanlız bırakmayın lütfen...
güzel yemekler.. güzel sohbetler.. güzel nargileler...
ve grande punto dolu bi akşam için lütfen sizde bizimle olun...
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
arkadaşlar diğer iller coştu gidio insanlar hiç bişey yazmasa destek msjı yazıolar istanbul biraz ilgi lütfen her seferinde aynı insanlar gelio diğer üyelerimizide aramızda görmek tanışmak hoş sohbetler yapmak istiyoruz
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Hadi istanbulllllll toplanın hadi
ewet yaw ist koca şehir bu kadar mı aktif üye var yada girip ilgi mi gösterilmiyo buluşmalar anlamıyorum...
buluşmaya gittiinizde muhabbet kalitesini ve samimiyeti görünce bi daa bırakamıcaksınız ondan mı korkuyosunuz yoksa...![]()
aloooooooooooooooooooooooo sesımızı duyan varmı
ben hala anlamıs degılım istanbul gibi bi sehirde yasıyoruz ve bukadar az aktiv ve ılgilenen üyelerimiz varr lütfen artık destek olalım buluşmalara katılımı artıralım yeni katılımcıları bekliyoruz bunca emek gayret içinde bulunan arkadaşlarımıza sizlerde katılımı saglayarak destek olun arkadaşlar sizlerden rica ediyorum.uyanın istanbul..
haydi istanbul aaaaa bu kadar pasif olamaz istanbulll
ewet sefaya katılıyorum istanbul sizleri bekliyorum..
1.orhanaysel (+3kişi)
2.fox41
3.emre
4.bgrays
5.mavipunto
6.borisc
7.hera
8.
9.
liste bu sekılde arkladaslar katılımı saglamaya calısalım ve yanınzda geleceklerıde eklersenız sevınırım
vay sizi koftehorlar neler olmuş ben yokken bulusma ayarlanmş
orhan kardesim hayırlı olsn yonetım görevın![]()
arkadaşlar bu buluşmanın bu seferlik 22.09.2007 cumartesi akşamına alınma şansı nedir..? sizlerle gerçekten tanışmak istiyorum artık.. ama iş nedeni ile 23.09.2007 pazar günü katılamıyorum...
ya da daha sonraki buluşmaları herkese uygun olcak sekilde konuşarak belirlesek ? nacizane fikrimburda amaç gerçekten sizlerle tanışıp , bilgi alışverişini genişletmek ve daha yakından tanımak....
kardes ıftar yemegını erteleme gıbı bı ımkanımız yok suan hersey ona gore ayarlandı ama sole bısey olabılır ben cumartesı avcılarda olucak yonetımdekı arkadalarla beraber bız cumartesı gecesı sabaha kadar ayakta takılıcaz avcıalrda pazar gunude ıftar yemegıne pendıge gecıcez sende olmadı cumartesı gunu bızımle taklıla bılrısın ıstersenn..sana uyarsa gel aramıza takıl bızlerle..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri