olursa bir gün ben de katılacağım
arkadaşlar kendi aramızda bir yer belirli yelim ve orada buluşalım tel nom 05387106205 sizde tel nonuzu yazarsanız ben sizi ararım saygılarla
olursa bir gün ben de katılacağım
takipteyim müsait olursam glebilirim
olursa gelirim , diğer buluşmalar da bizlere yer yok gibi arkadaş arkadaşa yapılıyor.
ISmileUDie
Kimsenin arkadas arkadasa bulusma yaptigi yok birader,butun bulusmalar forumda konu acilarak yapiliyo ve herkesin haberi olmasi saglaniyo,aradaki tek fark bulusmaya uzun zamandir surekli katilan kisiler birbirlerini taniyo oluyo o kadar.Ben tanimiyorum kimseyi diyosaniz ilk baslarda bende kimseyi tanimiyodum ancak biyerden baslamak gerekiyo
Htc Hd 2 ile 'tan gonderiyorum..
Kardeşim hepimiz arkadaş abi kardeşiz. Kimsenin bunu yanlış anlamasına gerek yok. Örnek vermek gerekirse ben elektronikten anlamam ancak anlıyan bir arkadaşıma 2 kere teyp montajı yaptırdım 4 araba olduk haberleşerek. Bizde doğduğumuzdan beridir beraber değiliz ve buluşmalarda tanıştık. Şimdide yardımlaşıyoruz. Mesela ben arkadaşlarımın isteği üzerine elimden gelen herşeyi yapabilirim. Onlarda inanıyorum bana aynı şeyi yaparlar ve yapıyorlar sağolsunlar.
Gelirsiniz tanışırız , telefon numaralarımızı alırız biz kendi aramızda buluşucağımız zaman sizede açar haber veririz. Böyle şeylerin lafı bile olamaz.
Kısacası ani buluşmalar dışında buraya yazılıyor. Yoksa 5 adam yanyana ne işimiz var gizli saklı ne olabilir aramızda ? Yarın , sonraki gün , daha sonraki gün sen ne zaman uygunsun Avrupa yakası için?
Hatta tarihide düzenleyelim senin için ve yeni arkadaşlarımız için bi kahve buluşması yapalım iş çıkışı ?
Konu Ziyaretci040 tarafından (18/03/2013 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
6 nisan çok geç bu cumartesiye ne dersiniz?
Ne taraflarda oturuyorsunuz? Ona göre ortak bi yer seçelim hepimize uygun.
Kimseye yer yok gibi şeyler yok ayrıca. Bizlerde foruma ilk geldiğimizde kimseleri tanımıyorduk sonuçta.. Açılan bir konudan merter mc'e gidip buluştuk tanıştık kaynaştık falan
Arkadaş arkadaş yapılan buluşmalar birden oluyor dışardayken falan günü birlik. Anında yazınca katılan pek olmuyor o sebepten. Mesela ben bi akşam saat 7de canım sıkıldı doğukanı aradım buluşalım diye buluştuk yemek yiyip birşeyler içtik döndük evimize
İnşallah herkesle bu seviyeye geliriz..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Arkadaşlar ayagımı kırdım ben gelemiycemmmm
Ömer çok geçmiş olsun . Nasıl başardın ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Arkdaşlar kıme yer yok yaa.Herkezı cagırıyoruz gelen yok.Burak ılk bulusmaya geldıgın gunu hatırlıyom laa adam hastalıktan arabasını bıle park edemıyodu serkanla beraber cok gulduk aldık bız park ettık arabayı
hatta ıkı bulusma oncekı bulusmaya Sıteden bı bayan arkadas bıle katılmıstı.o bızı tanımıyodu etmıyodu.
Bana bu cumartesi bile uyar arkadaşlar. daha sık görüşüp daha çok kaynaşırsak burdan buluşma ilanını takip etmeye bile gerek kalmayacak
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri