orhan kardeşim ben katılımın artıcağına eminim bu buluşma ilkinden daha güzel olucak istanbul bizi yanlız bırakmıcak
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
abi dün kapalıydı oyüzden haber veremedim yaf kusura bakma müsait olduğun bi zaman gidelim ok.
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Beyler Bayanlar Yarin Sabah Ankara'ya Gidiyorum Geldiğimde Bu Listeyi 10-15in Altinda Görmücem Ona Gore![]()
ne zamn geliyosun buğra...![]()
istanbul hadi biraz kalabalıklaşalım şöyle güzel bi reklamımızı yapalım biraz daha bu konuya ilgimizi arttıralım
abi ne marka taktırdın nerde taktırdın ne kadara aldın yaf
marka:elibach(sprıngs)
fıyatı :montaz dahıl 375ytl
nerde yaptırdıma gelınce:Alpinestar- Tuning ® : Modifiye : Sanal Tuning : Digimod : Garaj : Virtual : Car Performance, extreme style : Powered by Tasarimvadisi - Car Performance, extreme style : Powered by Tasarimvadisi MODIFIYE - Modıfıye - Tunıng - modıfıye : Modified Cars
kartalda bıyer burasıı cok ıyı bıyer cok guzel ilgılenıyolar sıtelerındende takıp edebılrısın tam profesyonel calsıyolar hafta ıcı teyıbımıde yapıcakalar ses sıtemımı degıstırecek koplee cok ıyılerr yenı tanıstık onceden tansımıs olsaydık 3,5 santım yaylar vardıya bede onları keser 5,5 kadar dusururduk dedı bıraz kullan sonra bırazdaha uzerınde oynarız dıye konustuk.kesmez artık buda senı dıye bana takılıyoyaa..
hayırlı olsun orhan kardesim..
hayırlı olsun orhan abi..
orhan kardesim..bunu konusmak için dogru topic değil gerci ama resim varmı belki baska topige koymusundur bilmiyorum.bu siralar siteyi fazla inceleyemirum ama resim isteriz siddetlegerci tophanede gorurum ama 5 cm i gercekten merak ediyorum! en kısa zamanda resim bekliyorum..
İSTANBUL...!
Tophanede keyifli sohbet
muhteşem nargile sizi bekliyor....
hadi arttıralım şu katılım sayısını sizi de aramızda görmek istioruz
ewet ıstanbul hadıı sızlerıde aramızda gorelım 1 tophane bulusması cok harıkaydı sızlerde katılın bu farkı yasayın derım cok seylencelı gececek yenı arkadaslarla artık daha yakından olucaz farklı yuzler tanıcazz sımdı sızlerıde beklıyoruzz..saygılarla..
geneleksel tophane bulusması zaten..
12 agustos pazar gunu gerceklestırıldı..ve bu tarıh sonrası 3haftada bır tophane geneleksel bulusması dıye pılanlandı istanbul yonetımınde olan arkadaslarımızdan (bugra)ve (emre)arkadaslarımızın fıkrıyle gerceklestırılmıs bı organızasyon bu geneleksel tophane bulusması 2 tarıhı ıse 2 eylül pazar gunu gerceklestırılecek 3 bulusma ıse 23 eylül pazar gunu dıye pılanlandı 26 08 2007 tarıhınde olması su anlık ımkansız gıbı gozukuyoo..
istanbul yönetimindekı arkadaslar zaten bu konuyla ılgılenırler tophane bulusması sonrası anadolu tarafında bır bulusma duzenlenecek bunun ıcın gorusme asamasında yonetıcılerden soz alınmıstır belkı 26 08 2007 tarıhınde bu bulusma ıcın bı goruslerını labırız okeylenırse neden olmasın senın zamanın sadece bu harıhemı musaıt olabılıyosun .....herzaman aramıza beklerız yenı yuzlerle karsılasmak zaten tek hedefımız..tekrar soluyorum herzaman beklerızz ......
TOPHANE BULUSMASI TARIHLERI BU SEKILDE ARKADASLARR...
ORHAN AYSEL...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri