gercekten cem abıya heryerde bırnumaraa
arkadaslar 1 gündür siteye giremiyorum.tesekkür edemediğim için uyuyamadımsaka bi yana gercekten cok sağolun süper bigündü.emegi gecen katılan herkeze cok tesekkurler.. bu arada cem abi arabaya sarılmıssın harbiden otopark mafyasını gec arabaya asık bi halin var
![]()
gercekten cem abıya heryerde bırnumaraa
güzel buluşma olmuş inş. bi ara ben de katılıcam...![]()
kardeş zaten eğer baktıysan bayadır forumdan uzak kaldım ewde bi nevi gözaltındaydım ufaktan bi kaza geçirdim bi de benim pc nin işlemci yanınca öle tv kuşu oldum çıktım hatta şimdi bile arkın birisi günübirlik şehir dışına çıktı onun laptop a el koydum...![]()
gecmıs olsun erencım .. inş. uyar bidakine gelirsin ..
yok zati ist.e yolum düşer benim mutlaka tophanede nargile içmeyi de cidden özledim mutlaka uygun bi zamnımda gelicem söz veriyorum...![]()
geçmiş olsun eren
bu arada cem abir-de arabayı sanki kaçıracaklarmış kaçırmasınlar diye arabaya sarılmış henhalde
Evet gerçekten güzle buluşma olmuşa benziyor. Bir dahakine inş. bende warım![]()
orhan kardesim bide klevyeye bakıp yazsan süper olacak hee( valla yazılarını okumak için dk larım gidiyo soyliyim )
![]()
yeni fotolar geldiiiiiii
anca oldu kusura bakmayın![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
eee ben yokumcok kırıldım soyliyim
gusel fotolar. ilk foto emre tarafından trafikte kırmızı ısıkta cekilmiştir belirtiyim
![]()
ÖNEMLİ NOT: 3 Hafta da bir düzenlemiş olduğumuz geleneksel buluşmların 3. olarak iftar yemeği düzenlemiş bulunmaktayız bütün üyelerimizi aramızda görmekten çok mutlu oluruz.
İlginize teşekkürler...
İSTANBUL YÖNETİMİ
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri