o zaman eşli buluşmalarada biz gitmiyek![]()
vay anasınıneyse kuzen reklam yapmayı sevmiyorum
![]()
Demek istediğim tam olarak bu. Küçükçekmece sahil falan dediğin zaman herkes bilmez ama bakırköy meydan ya da herhangi bir yerini dediğin zaman çoğu kişi bilir diye düşündüm. Ayrıca bilmediğim yer deyip de gelmeye üşenen kişiler olmuştur diye de düşünüyorum.![]()
bakırköy meydan veya bakırköyde başka bir yer katılım fazla olursa nereye cekerdik arabaları acaba
arkadaşlar kusura bakmayın listede ismim olduğu halde gelemedim c.tesi akşamı 20:30 sıralarında sahil yolu ataköy bağlantısında kaza yaptık o nedenle gelemedim, burak bu arada aradın kan bende mevcut
valla bende oralara geldm ama numara falan olmadığı içim arayamadım yeride bulamadım geri döndüm
0535 061 4704
teşekkürler burak kas ağrısı dışında bişey yok çok şükür büyük ihtimal araç pert olacak saol düşünmen yeter eksper olarakta biz atandık servisten liste çıkmasını bekliyorum, sen l7 arıyor isen bende var
sistemi yaza doğru toparlıcam tekrar yeni porlu kabinini yaptırdım zaten 8 ay kullandığım üründü eski aracımda eğer tekrar değiştirmezsem l7'yi başka marka ile konuşuruz
Ataköy tarafı biraz daha sakin oluyor Şener abi. Kavaklıpark vardır baya eski bir yer orada çay kahve içerdik. Ayrıca bakırköyde oturup yemek yiyeceksek falan Capacity otoparkı falan da fiş verince otoparkı ücretsiz oluyor. Bakırköyde her türlü çözüm bulunur ancak araçların yanında sohbet imkanımız olmaz...
c.tesi günkü talihsiz kaza, sağlam araçmış
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri