Anadoludan Pek katılım yok gibi beyler ? Nerede Bowlingciler ?
Anadoludan Pek katılım yok gibi beyler ? Nerede Bowlingciler ?
bowlingciler kendini bowlinge fazla kaptırmış galiba hal bowlingteler)
Bugün çok güzel bi buluşma yaptık Kartal'da gene,orda da bahsi geçti bu büyük buluşmanın bi nabız yokladım ama nerdeyse kimse yanaşmıyo gibi karşıya geçmeyi.Şehirlerarası yolculuk gibi geliyo herkese,yol sıkıntı değil ben severim ama o trafiğe girmek adamı bitiriyo,ama daha çok var tabi gelenler olacaktır elbet.
Karşıya geçmek derken mesela köprüye yakın bir yer olucak gerekirse bizde geçeriz sıkıntı yokAma atıyorum köprünün ya bizim tarafına yakın ya asya tarafına yakın olmasını planlamaya çalışıcaz . Mesela ortaköy vs. gibi...
Bana her yol istanbul arkadaşlar. Ama anadoluyu teşvik etmek içinde köptüye yakın yerler tercih edebiliriz. . . şuan planlanan bir mekan varmı ?
Şuan yok anadolu tarafındakilerden cvplar bekledik ama boranın dediğine göre pek niyetleri yok.
Şahsım adına sıkıntı yok karşıdada yapabiliriz eğer o şekilde geleceklerse
Ona göre ben mekan taraması yapıcam. Anadolu tarafından katılacak olmazsa biz avrupadakilere göre ortak bir mekan bulmaya çalışıcaz..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
İlla orada olursa geliriz derlerse bende okeyim...
Ayarlanır arkadaşlar. İlla biz o tarafada geçicez diye birşey yok dediğim gibi ortada da buluşabiliriz. Köprünün ayaklarının herhangi bi kısmındada olabilir. He ama katılım çok olmıyacaksa şayet o kadar kişinin de oraya sürüklenmesinin bir mantığı yok diye düşünüyorum.
Bilmiyorum yanlış mıyım?
tabiki ciddi bir katılımın olması gerekli.
Mekan hakkında nasıl bir yer olması düşünülüyor ? Öncelikle otoparkının geniş olması gerek tabikide![]()
Doğrusun başkan
Sende haklısın onur abi
Ataköy Big Mamas cafe restoran var otoparkı geniş ve büyük güvenlikli.
Gerçi aracımı komple orda çizmişlerdi yanları ama neyse
Bizim buralarda olacaksa orası güzel elit bir yer.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Evet gayet güzel bir yer orası. o taraflarda Kavaklıparkta var Mekan değiştirmek şömine başında çay içelim derseniz orayada zıplayabiliriz. ama orda park sorunu var. . .
yok orası dostlar kahvesi. kavaklıpark ataköy 9. kısıma doğru kalıyor.
netten baktım anladım şimdi yerini![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
aslında benım aklıma bı yer geldi ama![]()
Daha zamanımız var arkadaşlar. Son haftaya kadar yer belirtmeyelim gerekirse yemekten sonra bi kahve içmeye çıkarız şöyle tophane vs. gibi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri