birkancım benide ekleyi ver ben bu sıcak aileden ayrı kalmak istemem dogukancım senide beklriz sensiz tadı cıkmıyor şamata kardeşim benim) ama sakin dimi sakin aile var ayıp olur
)
Beni nie yazmıonuz laaayıp ayıpp. kız arkdasımı aradım sımdı 10-17 subat aksamına nobet alma dıe
![]()
birkancım hediyelere her zaman acıgız punto ailesine yeni bir bebek katıldı göreyim puntocuları))) dermişimmmm şaka bir yana allah razı olsun birkanım saol benide ekle listeye kızımla geliriz evelallah
Birkancım benide yaz listeyeyüksek hatuni şuradan onay geldi
![]()
şener kardeşim Allah analı babalı büyütsün. Bilmiyorduk gerçekten. baba olmak kadar güzel birşey yok bu dünyada bizler için.
arkadaşlar aranıza her ne kadar şuan puntom yoksada tabiki ayın 16 sında istanbul yani darıcada olacam eşimle beraber yemeğe gelebilirim tabiki 17 si olursa mutlaka iştirak ederim belki banada puntoyu tanıştığım arkadaşlar bulur nemnun olurum tunustan saygı ve sevgiler
1) NOZER ( Burak )
2) Birkan61 ( Birkan )
3) hakanozukacmaz ( Hakan )
4) Porque ( Mehmet Ali ) -> Net değil
5) punt0 ( Ömer )
6) Forious1990 ( Anıl )
7) dogus618 ( Doğukan)
8) airrage ( Şener ) -> Net değil
9) boris91 ( Bora ) -> Net değil
10)Matador'cuk (UFUK)-> siz yazmıyonuz bari ben yazayım dedım![]()
siz yanlış görmüşsünüz bakın listede adınız var tarayacılarınızı kontrol edin hahaha
Bu arada tarihi 17'si olarak güncelliyorum. Daha uzun sürede daha çok kişiye duyuruluruz belkihem 14 şubat muhabbeti ortadan kalkmış olur
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Birkan onları yazmışın ama beni yazmamışınilla kendimizimi ekleyelim
![]()
arkadaşlar allah razı olsun cok tşk ederim saolun valla düşe kalka büyücek oda gelcek benle buluşmalara inşallah onada küçük bir punto alırım)
bumudur yani nerdesin beyler eklmeye devammmmmmm
Güncel ula
Müsait olduğumda Soner abiyi ariyim ona haber veriyim. Foruma pek giremiyor kendisi( whitegold)
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri