bızdee once mehmetgıllerınnnn kapıdaa toplanıpp oyle gecelımmm : ))) cok guldum yaaa cıddı cıddı yazıyo mu oo : ))
gelelim bakalım bizde işim çıkmazsa oradayım
bızdee once mehmetgıllerınnnn kapıdaa toplanıpp oyle gecelımmm : ))) cok guldum yaaa cıddı cıddı yazıyo mu oo : ))
Kim alacak c.tesi beni?Araba çıkamıyor. Şirket arabasınıda almak istemiyorum...
Bende takılıcağımı sanmıyorum kardeşim sen nerede oturuyorsun? Eğer ters bi yerse boşver ben ayarlarım bişiler...
Konu Birkan61 tarafından (12/07/2012 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Yakınım ya baya ben o tarafa çıkarım eğer kesin gelicek olursam. Oda kesin değil telefonla konuşuruz...
Tamam abicim haberleşiriz..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Arkadaslar ben gelemicem halam ameliyat olucak cumartesi gunu son 2 senede 4.ameliyat 2kere gogsunden bir kere beyninden ur alindi ve simdi yine gogsunden ameliyat olucak o yuzden bu durumda gelemicem tekrar kusuruma bakmayin arkadaslar
tşk ederim hepinize abilerim hastalık kotu kimsenin başına vermesin allah kimseye yasatmasın hastaneye girdğim an rengim ruhum atıyor zaten allah tüm sevdiklerimizi korusun dermansız hastalık kimseye yasatmasın...
kardeşim geçmiş olsun.sana bir telefon kadar yakınım birseye ihtiyacın olursa ara mutlaka..
Canlı bi buluşma olucak servisle görüştüm %50 ihtimalle c.tesi akşamı alabilirsin arabanı dedi.Sanırım 6 gibi falan.Eğer alırsam trafiğide hesaba katarsak sanırım 8 gibi falan kayışdağından gelmiş olurum. Bakalım. Belkide arabayla gelicem...
Son durum nedir arkadaslarkac kisi olduk ?
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri