GÜNCEL:
Cumartesi gecesi saat 19:30 buluşma noktasındayım yalnız ispark sıkıntılı olacak benim tekneye gidelim derim. bir çogunuz teknenin yerini biliyor bilmeyenler bana bu numaradan ulaşabilirler 0541-648-02-52 ben karşılayacagım hepinizi arkadaşlar erken gelmeye çalışın ortamımızı kurup güzel bir geceyi ıslatalım
İspark.a geldiginizde bana ulaşın yakın tekne isparktan yönlendirecegim sizleri
1-nokta -- serkan
2-matadorCUK---ufuk
3-birkan61--- birkan
4-vhdg --- volkan
5- becks --tolga
6-nozer---burak
7-34özkankurtuldu34 Özkan KURTULDU
8-mr.frezee ---- kunt
9-yerliplaka----akın
10-MRgarage Mesut
11-Fiorino Secan
12-Namiştayn Serhat
13-ygurbur Yusuf GURBUZ
14-Gokdeniz34 Nihat ugur
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (22/06/2012 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (21/06/2012 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
özkan abi benim araba teknenin oldugu otoparka girmez yaeski yerimizde takılalım bence
Özkanım tükana gelmiyosun artık![]()
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
isparkın az ilerisinde kayıkhane girişi ufuk
evet bide o var kunt abi
Özkan orası dediğine göre açmışlar o zaman.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Aynen vura vuraaçtım şaka ben gerekli kontrolleri yapacagım öne göre davranacagız siz rahat olun isparka gelin arayın beni yeter gerisi teferruat.
vayyy olay güzelleşti tekne mekne![]()
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Serkan biz jantları bu akşam değil eğer olursa yarın akşam takıcaz.C.tesi akşamına gelince organizasyona 2 posta yapabilirim birisi erken saatte 8 9 gibi uğrıcam takılamıcam fazla , daha sonra ama gece orada olucaksanız kesin gelicem 1-2 gibi falan o zaman bir süre takılırım.Neden dersen dayı falan filan arabası olan herkes şehir dışında mezuniyetti yok işti falan bi ben varım.E malum çocukda diş çıkarıyor , acil bişi olur falan diye içim rahat etmez zaten tat alamam.Bu sefer muhabbete gelirim ama kesinlikle.Sözüm söz.
Ayrıca yarın jant takma işi içinde konuşuruz hacı saat 16:00 17:00 gibi belli olur.Gelmek istersen paslaşırız.
He bide özkan abi bizde 3 tane tekne varSeninkisi nerelerde?
Konu Ziyaretci040 tarafından (21/06/2012 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
He bide özkan abi bizde 3 tane tekne varSeninkisi nerelerde?[/QUOTE]
Bizim ki menekşe göl dere ortasında biyerlerde yeni alacaım satılıkmı ? tekneler peki.
Bizim ki menekşe göl dere ortasında biyerlerde yeni alacaım satılıkmı ? tekneler peki.[/QUOTE]
Küçükçekmecedeki adada bağlı 3 üde , amcamlara ait hepsi.Büyük var bi tane kamaralı falan o satılık 10,5 mt falan 2,5 mt genişlik olması lazım ahşap.Lombordini motor var üzerinde 28 hp sanırım.Wc , lavabo bulaşıklık temiz su ve yakıt deposu varAklıma gelen özellikleri bunlar ama biraz eski bu dediğim ben içinde geçirdiğim bi on senesini hatırlıyorum.Ama fiyat olarak ne istiyor bilmiyorum...
bakariz ona. buluştugumuzda
Son 1gün
Güncelll
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri