bi balık buluşması yaparsak ben gelirim yavuz
Şu sıralar balık başlamış bulunmakta. Beylikdüzü civarında istavrit ve eşkina almaya başladım. Bu civarda oturup balık tutmayı seven puntocular varmıdır acaba ?
bi balık buluşması yaparsak ben gelirim yavuz
Yapalımya. Forumda gördüğüm kadarı ile beylikdüzü avcılar çevresi çok var. Burdaki arkadaşlar ile balığa çıkabiliriz. Ben full tesisat tamamım yem derdimizde olmaz. Yemli atarsak kepçe ile sınırsız sayıda canlı teke tutuyorum limandan. Akşam üstüde çapari sallarız istavrit yapıyor. Hava kararıncada teke ile eşkina avlıyoruz.
Ben de gelirim.
Sent my iPad using HD
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
bende olta falan vardı annemde duruyor ben gelirim şirievlerde oturuyorum sıkıntı olmaz hem muhabbette çok güzel olur
limanın daha önce iyi balık yaptıgını duymuştum fakat herkez giremiyor falan diyorlardı
bence iyibir gün belirleyelim yapalım bi balık buluşması balıklarımızı beklerken sohpetimizde güzel olur tabi![]()
Limandan sadece yemleri tutacağız. Yem işini ben hallederim. Canlı teke takmak istiyenlere ben bolcana tutarım. Ama boru kurdu atarım diyen olursa burada satan yerde var. Akşam saati çok güzel istavrit yapıyor. Çaparisini getiren herkez istavriti rahatca alabilir. Hava kararınca tekelerimizi takıp oltayı suya atıp balık vurmasını beklemek kalıyor. Mekan olarak çok güzel geniş yeşillik alan. Adres : gürpınar balıkçı barınakları diye geçiyor. Farklı bir mekan olursada farketmez gelirim her yola uyarım![]()
bahçelievlerden bende gelirim![]()
yeri sen belirle yavuz ben bilmem pek otarafları önümüzdeki hafta deil sonraki hafta yapalım bence saat kaç gibi olur tahminen cumartesimi pazarmı buarada
En kisa zamanda bir bulusma ayarlayalim o zaman.
Sent my iPad using HD
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
Aynen önümüzdeki pazar punto buluşması var. Birdahaki pazarda balığa gideriz. Akşama doğru saat 4-5 civarı gibi buluşmak mantıklı olur balık akşam üstü yapıyor. Kararıncada eşkina atarız. 10 civarı gibi bitiririz avı. (bana kalsa ben sabahlarım)Tabi bu saat işi ortak verilcek bir karar ben sadece fikrimi söyledim.
Bu cumartesi ben gelirim.
Sent my iPad using HD
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
annem ameliyat oluyor cumartesi hastahaneden çıkaracagız bu cumartesi olursa ben gelemem malesef ama cumartesi pazar izinliyim herzaman gelebilirim bu hafta haricinde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri