benimde 10 adet sticker şimdi elime ulaştı..teşekkürler buğra![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
buğra kardeşim stickerı aldım teşekkür ederim...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
biraz önce yapıştırdım bende stickerımı sağol buğra..
işlem tamam![]()
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
özellikle avcılar ve ataköyde oyuran arkadaşlar 10 adet sticker da bende vardır almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
banada sticker lütfenistanbul ataköyde oturuyorum. msn tamerkartal@hotmail.com
Bende istiyorum sticker.
tarık bey adresinizi özel mesaj atarsanız sevinirim ..
size nasıl ulaşabilirim
gsm 0544 562 31 01 ben stıcker istiyorum ilgilenirsen sevinirim
Teşekürler stickır geldi.....arka çamın üst kısmına ortalayarak yapıştırıyoduk sanırım, hergün birkaçtane gp görüyorum ama hiç stickırı olan görmedim.....
Rİca ederiz efenim, asıl biz teşekkür ederiz.
Evet arka canım üst kısmına yapıştırıyoruz. Alttaki kalın bölgeyi çıkarıp yapıştırıyoruz cama daha sonra, sert bir cisimi (kimlik kartı, kredi kartı vb.) hava boşluklarını almak için bastırarak stickerın üstünde gezdiriyoruz. En son olarakda dikkatli bir şekilde şeffaf parçayı çıkarıyoruz..
Sticker olmayan GP'leride el birliği ile en kısa zamanda stickerlayacaz.
Saolun Atilla bey, Sizin, elinizdeki stickerları kısa sürede bitireceğinize eminim. Emeklerinize sağlık....
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
slm bugra istanbul bahcelıevlerde oturuyorum daha once stıcker ıstedım fakat turuncu renkte ankaradan geldıı madem sız ıstanbuldasınızz sızden alalımm
tabı beyaz renkte ısıtıyorumm varsaaarabam sıyah turuncu hıc guzel durmadı
Konu GP COSKUN tarafından (13/01/2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri