Yuppi cok guzel olcsk kalabalik olcazzzzz gun saat yer belirleyelim bence artik
---
I am here: https://.com/map.php?0hxwlf
Yuppi cok guzel olcsk kalabalik olcazzzzz gun saat yer belirleyelim bence artik
---
I am here: https://.com/map.php?0hxwlf
arkadaşlar hepınıze ıyı aksamlar. evet özkanla yolda karsılastık konustuk ama suanda ne yer nede tarıh belırledık.bıraz sabredın havalar ıyıce ısınsın guzel bır pıknık organızasyonu yaparız.bu arada orcunumu gordum ben konun ıcınde sankı:):) kayıp kardesım nerelerdesın sen? :)
beklıyoruz sabırsızlıkla :D
Arkadaşlar ön hazırlık için kayabaşı Şamlar barajının kıyısında maliyetsiz bir piknik düzenleyebiliriz herkez etini mangalını getirir güzel birgün geçerir ve ön hazırlık yapmış oluruz deneme hesabı :) herkeze uyarsa ilk bunu organize edelim sonrada büyük bir bolu buluşması yada farklı biryer tercih ederiz..
6 Mayıs Pazar Kayabaşı Şamlar Barajının Kıyısında Piknik Hazırlıgı uygunmudur Uygun olanlar listeye kendi isimlerinin karşısına + işareti koysun VE + işaretinin yanına kaç kişi katılacagını belirtsinler çogunluga göre hareket edelim..
GÜNCEL LİSTE:
1- doguş618- dogukan özdemir
2-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
3-Gokdeniz34 Nihat ugur
4-ygurbuz Yusuf gürbüz
5-yavuz selim
6-Rafet yıldız
7-cemehmetbaran Mehmet baran
8-ozgurizmir Özgür izmir
9-Wistaria Orçun çabuk
10- oto Yurtçu
11-lektonstar17 Ümit akdeniz
12-farukileri Faruk ileri
13-efe_erdem Efe erdem
14-acRep Onur y..
15-mrtgoktepe Murat Göktepe
16-Mr.ze Kunt ozvrn
17-BeCkS tolga tolga
18-ozgurse Özgür symnoglu
19-Teampalio serkan....
20-armi Armagan Özmen
21-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
22-macman Alper Şengül
23-macit macit Karpuz
başakşehir çok uzak buraya ben gelirdim ama anadolu yakası buluşmasına katılırım bende
Verilen adres neresidir
---
I am here: https://.com/map.php?nwimjn
Şamlar Köyü İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı, muhtarlığını Rafet Keskin'in yapmakta olduğu bir yerleşim birimidir. Başlıca komşu köyleri Kayabaşı, Haraççı ve Hacımaşlı'dır. Aynı zamanda Sazlıdere Baraj Gölü ve Şamlar Ormanı'da bu köyün sınırları içinde yer almaktadır. Köy halkının başlıca gelir kaynakları tarım, hayvancılık ve balıkçılık üzerine kuruludur. Genç nüfus ise genellikle endüstri sektöründe çalışmaktadır.
Genel Bakış [değiştir]
Sazlıdere Barajı'nın 1996 yılında tamamlanmasıyla Şamlar Köyü topraklarının bir bölümü sular altında kalmıştır. Bunun sonucunda devletin baraj bölgesini istimlak etme kararı almasıyla birlikte köy halkı 1 km uzaklıkta devlet tarafından kendilerine tahsis edilmiş olan bölgeye yerleştirilmeye başlanmışlardır. Ancak köyün sular altında kalmayan bölgelerinde halen yerleşim devam etmektedir. Genel olarak köy Eski ve Yeni Şamlar olmak üzere ikiye ayrılmış durumdadır.
Yeni Şamlar Köyü'nde tam donanımlı bir ilköğretim okulu, çeşitli küçük sanayi kuruluşları ve bir toprak futbol sahası mevcuttur. Ayrıca köyde bir de Angora tavşan çiftliği bulunmaktadır. köyün Tarihi eserleri Şamlar köyü cami 1839 yılında yapılmış tarihi eser altında koruma altındadır. Aynı zamanda ilkokulu 1903 yılında yapılmıştır ama okul korunamayıp şuan harab bi haldedir!
Bu balıgın çıktıgı yer şamlar sene 1999 :)
6 Mayıs Pazar Kayabaşı Şamlar Barajının Kıyısında Piknik Hazırlıgı uygunmudur Uygun olanlar listeye kendi isimlerinin karşısına + işareti koysun VE + işaretinin yanına kaç kişi katılacagını belirtsinler çogunluga göre hareket edelim..
GÜNCEL LİSTE:
3-Gokdeniz34 Nihat ugur
4-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
5-yavuz selim
6-Rafet yıldız
8-ozgurizmir Özgür izmir
9-Wistaria Orçun çabuk
10- oto Yurtçu
12-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur :)
13-efe_erdem Efe erdem
14-acRep Onur y..
16-Mr.ze Kunt ozvrn
17-BeCkS tolga tolga
19-Teampalio serkan....
20-armi Armagan Özmen
22-macman Alper Şengül
23-macit macit Karpuz
Arkadaşlar güzel balıklar çıkıyorsa bensiz olmaz ( Et ne gerek var balık tutar yeriz , neyse et getirelim bari işin sonunda aç kalmak ta var :) )
benide ekleyin bende gelirim gunes +1 veya +2..senelerdir katılmıyorum forum buluşmalarına..
bu arada balık olayına gelince **** çapari teçhizatı mevcut bolcada dier türlü sorun :)
Güneş bu kadar kalabalık bir grup için olta yetmezde AG atmak lazım oda yasaklanmış oralarda ag atamıyorsun sanırım,,, sen yinede hazırlıklı gel
GÜNCEL LİSTE:
3-Gokdeniz34 Nihat ugur
4-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
5-yavuz selim
6-Rafet yıldız
8-ozgurizmir Özgür izmir
9-Wistaria Orçun çabuk
10- oto Yurtçu +2
12-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur :)
13-efe_erdem Efe erdem
14-acRep Onur y..
16-Mr.ze Kunt ozvrn
17-BeCkS tolga tolga
19-Teampalio serkan....
20-armi Armagan Özmen
22-macman Alper Şengül
23-macit macit Karpuz
24-pgunes Güneş kaygusuztek +2
Herkez Mangal Olta vb. gibi hazılıkları yapsın Etleride terbiye etmeye başlayın :) arkadaşlar amaç maliyetsiz birgün geçirmek daha önceki buluşmalarımızda mekan belirlendi menü oluşturuldu durumu olan geldi durumu olmayan GELEMEDİ kimine uzak geldi belirlenen mekan kimine yakın bu yer orta biryer gibi herkez için. Hesabına uymayan gelemedi amaç hepbirlikte herkezin hesabına uygun bir ortam yaratmak ve tanışıp büyük bir buluşma için fikir alışverşinde bulunmak,
Valla coşkun seni yerler vukatlısın görüşemiyoruz hiçbir ortamda yoksun bu buluşmaya katılda görüşelim hasret giderelim sene 1999 böyleydi o balıklar şimdi kraçeleri kalmıştır (ufaklıklar ) kalmıştır amaç zaten balık mangal hoş sohbet güzel bir hafta sonu geçirip hasret gidermek.
bende gelcem +2 kişi %99
Yanlız arkadaşlar o bölgeyi bilen veya bölgede balık avına çıkan arkadaşlar varsa hangi yem veya kaşıkla mı (sahte balık) balık tutuluyor bilgisi olanlar paylaşırsa hazırlıklı geliriz. Gerçi benim olta takımı hep bagajda ama eksik malzemeli gitmek istemem...
İZMİRDEN GELİYOR
anadolu yakasından ben gelmezsem ayıp olmazmı yaw
yazın bakem benide listeye
özkana inat gelicem ule
bölgede kızılkanat ve çapak çok çıkıyordu. Bu yıl hiç gitmedim ama göl iki sene önceki kuraklıkta sular azalınca çuvallarla toplanan balık katliamı ile bitti. Tabi ki gölün içerisinde hala mevcut pet şişelere bağlı yüzlerce ağ ile 10larca yıldır yapılan katliamda var. Balık yönünden pek birşey beklemeyin derim. Olsada ufak tefek :) ama gelmişken bende bi olta atarım :)
yavuzselim + 1
1-GP COŞKUN Eşşek degilsinya Rakıyıda açarsın otoya...
2- doguş618- dogukan özdemir
3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız
8-cemehmetbaran Mehmet baran
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
11- oto Yurtçu +2 Onursal misafirimiz.
12-lektonstar17 Ümit akdeniz
13-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur :)
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
16-mrtgoktepe Murat Göktepe
17-Mr.ze Kunt ozvrn
18-BeCkS tolga tolga
19-ozgurse Özgür symnoglu
20-Teampalio serkan....
21-armi Armagan Özmen
22-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
23-macman Alper Şengül
24-macit macit Karpuz
25-pgunes Güneş kaygusuztek +2
Haklısın yavuz zamanında on numara yerdi bende bayadır gitmedim dogrusu ben yemlemek için küspemi ne diyorlar onlardan alıcam bende 2 olta ile geziyorum arabamla evet balık anlamında fazla beklentiye girmeyin derim maksat spor olsun diye atar çekeriz :) güzel bir hafta sonu olacak hadi hayırlsı diyelim bu hafta sonu gidip bir bakacagım oralara baktım olmadı orda kayabaşı piknik alanı var oraya gireriz hafta sonu keşif için gidecegim bilgileri paylaşarım...
Herkez hazırlıklı gelsin...
1-GP COŞKUN Eşşek degilsinya Rakıyıda açarsın otoya...
2- doguş618- dogukan özdemir 2 kişi avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
17-Mr.ze Kunt ozvrn
18-BeCkS tolga tolga
20-Teampalio serkan....
21-armi Armagan Özmen
23-macman Alper Şengül
24-macit macit Karpuz
SAYIN ÖZKAN ABİCİM BEN BÖLE BİR KONU AÇTIM AMA BU KONULAR DA PEK TECRUBELİ DEĞİLİM KONUYU SİZLERE EMANET EDİORUM LÜTFEN KIZMAYIN BANA SİZLER BU İŞLERDE TECRÜBELİSİNİZ BU KARDEŞİNİZ DAHA CAHİL BU KONULARDA SİZLERE EMANET KONU..
ŞİMDİ BEN HARBİYE TAKSİM TARAAYIM O GÜN YERİ BİLEN BİR İKİ KİŞİ İLE BULULUŞP GİDELİM İSTİORUM YERİ BİLMİORUM YERİ BİLEN WARSA ONUN YANINA GELİRİM ORDAN BERABER GİDERİZ KARDEŞİNİZE YOL İZ GÖSTEREN BİR ABİ VEYA KARDEŞ LAZIM
ÖZKAN ABİM KONUYU ACIP OLAYI SANA ATTIM AMA KIZMA TECRÜBENİZDEN ÖTÜRÜ BÖLE BİRŞEY YAPTIM İNŞALLAH BUNDAN SONRA BASKA BİR KONUDA BEN YARDIMCI OLCAM AMA BULUŞMAYI DÜZENLEDİĞİNİZ İÇİN BEN SİZLERE ÇOK TŞK EDERİM İLGİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZLE TANIŞMAK İSTİORUM HEPİNİZİ HEYECANLA TANIMAK İSTİORUMM HEPİNİZLE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..... KENDİNİZE İYİ BAKIN KAZASIZ BELASIZ GÜNLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE .....
Coşkun abide el attıysa bu ise 100 arac toplar italya sesimizi duyar :) konu başlığına tarih atmak lazım çağdaş abi izmirden kalkıp gelecek helal olsun böylelikle yakindakilerin mazeretleri kabul edilmez :)
Herkese pm atmak lazım
Sent my iPhone using
nihat bu konuya tarih atildi gecmis yazismalari oku daha cok kişi gelecektir hasret gidermeye...
benıde yazın bende varım PAŞA
Arkadaşlar ön hazırlık için kayabaşı Şamlar barajının kıyısında maliyetsiz bir piknik düzenleyebiliriz herkez etini mangalını getirir güzel birgün geçerir ve ön hazırlık yapmış oluruz deneme hesabı :) herkeze uyarsa ilk bunu organize edelim sonrada büyük bir bolu buluşması yada farklı biryer tercih ederiz..
6 Mayıs Pazar Kayabaşı Şamlar Barajının Kıyısında Piknik Hazırlıgı uygunmudur Uygun olanlar listeye kendi isimlerinin karşısına + işaretinin yanına kaç kişi katılacagını belirtsinler ve kesin katılım saglayacak olanlar arkadaşlar
KIRIMIZI olarak kaydetsinler çogunluga göre hareket edelim..
GÜNCEL;
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
17-Mr.ze Kunt ozvrn
18-BeCkS tolga tolga
20-Teampalio serkan....
21-armi Armagan Özmen
23-macman Alper Şengül
24-macit macit Karpuz
26-pasa26 Tanıl timorci
Kesin katılım saglayacak arkadaşlar kendi isimlerini kırmızı olarak kaydetsinler ...
ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA BENDE KATILIYORUMMMMMMMMMM:d
ooo benide yazın arkadaşlar kaçmaz bu buluşma.... piknikde harika olcaktır orda... nerde buluşulcak topluca gidelim başlangıç noktamızı bilmiyorum?
bu arada ben ve + 2 kişi
GÜNCEL;
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
17-Mr.ze Kunt ozvrn
18-BeCkS tolga tolga
20-Teampalio serkan....
21-armi Armagan Özmen +1
23-macman Alper Şengül
24-macit macit Karpuz
26-pasa26 Tanıl timorci
27-caner_ege caner eminoglu +2
Genelde E-5 çevresinde oturan aradaşlarımız var o nedenle sabah saat 08:00 gibi en çok bilinen airport ilerisinde olan fuul istasyonunda buluşacagız burayı herkez biliyor hemen hemen 08:20 kadar orda toplanılacak ve ondan sonra anadolu yakasından gelen arkadaşlar ikitelli gişeleren alanıcaktır.
Anadolu yakasından gelen tüm arkadaşlarımız sabah saat 08:30 gibi ikitelli gişelerinde olacak şekilde kendilerini ayarlarsa hep beraber güzel bir hafta sonu yaşarız tüm GP ailesiyle güzel bir gün geçirmek dilegiyle... istek yada uygunsuzluk içeren bieyler olursa konu içerigine gönül rahatlıgıyla yazabilirsiniz arkadaşlar ona göre düzenleyebiliriz ortamı eksiksiz güzel bir gün geçirmek dilegiyle saygılar...
5 yaşından beri içen bir kişilik olarak rakılar senden o zaman arkadaşlar bu ortam hepimizin rakı söz konusu degil hepimiz ailemizle gelecegiz gönül rahatlıgı olsun yeter içen içer adam gibi hep beraber eglenir kimsenin aklı bişeyde kalmasın HERŞEYE BEN KEFİLİM
herkez ailesiyle eşiyle dostuyla katılabilir ki ben eşimle gelecegim...
özkan abi süper bir buluşma olcak hepimiz çok eylencez umarın yollar da düzgündür aracımın altını vurmaktan gına geldi artık o yüzden sadece bi çekingenliğim var o konuda sana güveniyorum bak.. :)
Bayan olucakmi icimizde
---
I am here: https://.com/map.php?fhphvv
Ona gore arkadas tercihi yapmak istiyorum
Benimde annemle gelcem cok istiyor gelmek cunki
Bana da +1 yazın arkadaşlar. Yeri bilmiyorum ama İkitelli gişelerde olurum istenen saatte.
ya evet gercekten kayıpım bu sıra ama yaz gelıyor gene guzel buluşmalarla organızasyonlarla gelırım aranıza merak etmeyın :) bızım buluşmalarımızı bılen bılır :) en az 40 araç 80 kişi,ve gelenlere km yol uzaklık hıç koymaz mesafelerı dostluk ıcın aşarız aşar dostlarımız sevenlerımız.sağolsunlar.! Herkeze saygılar.....