bu buluşma iyi ses getirdi, ikinci buluşma daha kalabalık geçeceğe benziyor,
ne ikinci buluşma mı? ne zaman nerede,
hadi özkan elebaşımız sensin, kolları sıva haziran yada temmuzda yapıştıralım bir buluşma daha :-)
bu buluşma iyi ses getirdi, ikinci buluşma daha kalabalık geçeceğe benziyor,
ne ikinci buluşma mı? ne zaman nerede,
hadi özkan elebaşımız sensin, kolları sıva haziran yada temmuzda yapıştıralım bir buluşma daha :-)
Resımler vıdeolar guzel bulusmayı guzellestırmıs ısalah bıdakıne daha kalabalık ve dahada guzel bı sekılde gecmesı dılegıyle ,
6 mayıs piknik görüntüleri
devamı
devamı
devamı:stretche:
arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :(
[QUOTE=caner_ege;683857]arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :([/QU
Canın sağ olsun, dert etme dostum düzelir durumların inşallah...
konvoyda arada kalan araçların şaşkın bakışları nasıl dı? Kim lan bunlar, ne yapmaya çalışıyorlar, sorunlular galiba falan:D
benim bildiğim vw tospağalar böyle buluşma yaparlardı, başka marka modellerde var mı bu çılgınlık:)
körfezle aynı güne denk gelmesinden dolayı gelemedim malesef..
Buyrun Dostlar ;
Buluşma Noktası videosu
Yusuf Gürbüz | Facebook
yusuf abii sende olmasannn:D
Helal olsun Yusuf bu guzel bulusmayi olumsuzlestirdin.
yürü bea:D skydome dan sana çekim yaptırıcam söz:)
Hazır olun kısa zaman içerisinde GELENEKSEL ADALAR BULUŞMASINI gerçekleştirmek organizasyon için gerekli bilgileri topluyorum zamanı geldiginde konu başlıgını paylaşacagım arkadaşlar...
neler duyyoruz neler :) adalar mı dediniz :D özkan abi liste başlarında olcam inşallah :) benim büyük halıyıda alır gelirim :D :D :D
Arkadaşlar Bomba video şimdi geliyor ....
Ferhat ve Arazi aracının şovu Kesin izleyin, izlemeyen pişman olur benden demesi (bu araç aynı zamanda uçuyoo :) )
Grandepuntotr İstanbul 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-Ferhat ve Arazi aracının şovu.MPG - YouTube
Sanırım sol arka lastik bağlatıları kopmuştu , bu arada ağaca baktınız mı hasar varmıydı acaba :D
Youtube Üyeliğim biraz geç oldu ama Sağlam oldu :) Seninle kurbağa yedik çiğ çiğ , neyse biraz çızbız ettik mangalda ama neyse, tam pişmiş sayılmaz :) youtube ye üye olmuşuz çok mu ... :)
Adalar mı neyle gidicez oraya.
Not: Ankaradan gelen yeni İstanbullu Puntocu :D
o degilde ferhatın makinaya yazık oldu ciddi cidddi.. agaca carptı :(