Arkadaslar merak etmeyin global toplantilarda oluyor. Herkes ailecek katilabiliyor.
Yalniz bu bulusma degil pek, geleneksel yaris organizasyonu da diyebiliriz![]()
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
ben yarışmıcam ama sizlere iyi destek çıkarım olmadı ponpon kız bile getiririm size moral olur)))
kadir abi günaydın bugun senin otarafa geldğimde vakit bulursam arabana bi not bırakırım) dısarda görürsem
bu arada bizm yanımıza bi arkadaş daha gelicek 3 araba gecicez anadolu yakasına abi
abi çok çıkma bunlarla kaldırıma altı alcak hemen sürtülüor yaw sabah sürttüm evin orda daha yaw
evet bende cok sıklıkla sürtüyorum ama cıktığım kaldırım alcak yüksek değil...elimden geldiğince dikkat etmeye calışıyorum
![]()
Tanistim senin punto ile ben abi notu koydum)ama sonra geri geri direge surttum bi ufak ama nazarlik oldu dedim gectim
şimdi geldim abi eve fana yoruldum bütün gün trafikte idim canım çıktı 3 kere sadece senin arabanın ordan gectım)
ya daha sonra ise frenler cok ötüoduu baalataları değiştirdim ondan sonra aksam eve gelmden cocuk kirliydi bi yıkattım daha yeni eve cıktı walla abi yoruldum yawwww
KATILIMCI LİSTESİ
1- gp coskun
2- Luc
3- Sniper (Benim Arkadas)
4- pasa26
5- sagitta
6- farukileri
7- gptsport
8- dogus618
9- blackmamba1986
10-CeNaZe666
11-Mr.ze
12-Sawyer
güncel arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gazlayın bakalım...
gelsem zaten tozumu yutmaktan sonra astım falan olursun...
gerek yok sağlıklı kal.. o yüzden gelmeyeyim ben...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri