ooortak biyerde bulusuruz sana uyarsa
doğukan tamamdır o zaman ortak bir buluşma noktasında buluşup cıkarız yola bana uyar) buluşma noktasını sen belirle ben oraya gelirim önce biz tanışmış oluruz sonra yola cıkarız...
ooortak biyerde bulusuruz sana uyarsa
valla şişlide en bilindik neresi varsa orda buluşalım birbirimizi arayıp durmayalım sen nerdesin bende nerdeyim diye![]()
walla abi nerde istersen bulurusuz pangaltı ramada otelin önü bilindik yer yada şişlide atatürk ün evinin önünde dur ben saana numaramı yazim
arkadaşlar bilmiorum daha önce gelmedim sizlerle ama ranıdevu falan alınmaıs gerekiormu buraya giderken
Ben de geliyorum
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
anlasıldı tamam görüşmek üzeeree
ya bi hayırsever vatandaş şu listeyi güncellesin
En telden giriyorum çok zor oluyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
KATILIMCI LİSTESİ
1- gp coskun
2- Luc
3- Sniper (Benim Arkadas)
4- pasa26
5- sagitta
6- farukileri
7- gptsport
8- dogus618
9- blackmamba1986
10-CeNaZe666
11-Mr.ze
yaa arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama ilk katılımım olacağı için pek bilmiyorum ben evliyimde eşimde gelmek istiyor bu durumda ne yapmalıyım? eşlerde katılım yapacak mı acaba? saygılar hürmetler...![]()
yazı beklicek o zaman ne yapalım bizde hem tanışmış oluruz hemde araçlar hakkında konuşuruzsen istanbulun hangi semtindesin feyyaz asya tarafındanmısın sende ? biz doğukan ile birlikte gelicez doğukanda benim gibi yeni onunda benimde ilk buluşma durumumuz hatta doğukanlada bugün tanıştık...
daha birbirimizi görmedik
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri