Dert değil kaancım sadece üzüldüm... Çocuk 2 gündür yazıyor 1 kişi bile cevap yazmadı....seastar hüseyin arkadaşım 05326739905 telefon numaram... Seninle buluşmak için yarım saat evden erken çıkarım sorun değil... İrtibata geçelim özelden yada cepten... Ben Tekirdağdan otobana girip gelicem yada normal yoldan sana neresi uygunsa orada buluşuruz yada adresini ver oraya gelirim arkadaşım....
erdıye ozel msj attım banner yapması ıcın ama donmedı heralde son 1 hafta kala koyuluyor umarım ılgılenır.
aman maşallah de kardeısm
hakan numaranı özelden gonderırmısın arkadasım
evet orcunum gercekten haklısın 2 gundur yazıp gonderıyorum ılk gonderdıgım msj okunmadı atlandı dıye tekkrar tek olarak kopyalayıp yapıstırıp tek gonderdım ama arkadaslarımızında duyarsız kalacagını sanmıyorum ben sahsen 5 kısı gelcem sanırım ablamlarda ılave olucak zaten gelmezlerse ben alıcam arkadasımızı ama mecdıyekoy yakınlarındakı arkadaslarımız varsa veya yolunun uzerı varsa dıye yazmıstım sorun deıl hıcbırsekılde arkadasımız bırakmayız alırız.
o gorevı sen kacırdın be -canım kardesım özlem aldmştı zaten dımı özlem![]()
he ben almıştım, görevimi kaptırmaam...
hep birlikte karşılarız artık...
Arkadaşlar, yeri gelmişken buluşma saatlerine lütfen riayet ediniz, saatinde geliniz...
Belirtilen saatlerde buluşulup, hareket edilecektir...
Olası aksiliklerde Soner arkadaşımızın cep telefonundan arayıp görüşebilirsiniz...
Bu güzel organizasyonu birbirimizi bekleyerek ve bekleterek heba etmeyelim...
Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler...
GÜNCEL LİSTE
1-WHİTEGOLD-Soner ŞEN + 1- İST AVR
2-WİSTARİA-Orçun ÇABUK + ? -ÇORLU
3-SİYAHRÜZGAR-Adem AY + 2-İST AVR
4-PLATINUN-Tolga YILDIRIR İST AVR
5-OZDEM-Özlem Çufaoğlu + 1 İST ANADOLU
6-Mr.ze-Kunt ÖZVEREN + 1 İST AVR
7-LorDracula - Kaan Ayyıldız İST ANADOLU
8-E_N_D_E_R - Ender İYİDİKER İST AVR
9-mm_İsik - Murat Isık +1 İST AVR
10-volkan611-volkan engür İST AVR
11-farukileri - Faruk İleri İST AVR
12-karamurat4141- Murat Kahramanoğlu İZMİT
13-macman- Alper ŞENGÜL + 1 İST AVR
14-fiko-fikret gümüş +4 ist anadolu
15-black8555-ercan topçu +1 ist avr
16-sef_1978-koray gözpınar + 2 ist avr
17-comanchee-engin Pişkin ist avr + 3
18-PROTOS- Tamer İNSEL + 3 İstanbul Anadolu
19-gptsport - Doruk Arslan + 1 İstanbul
20-ozgurdegerli - Özgür Değerli İstanbul-Anadolu
21-gorkem kaan - Görkem Kaan Duruk + 1 İstanbul
22-seastar-Hüseyin GÜNDOĞDU - İSTANBUL AVRUPA
23-skystar37 Ramazan Erdemir + 1,5İstanbul
24-turbulans hakan kantaş ist.anadolu
Maşallah, toplam 47,5 kişi olduk...![]()
Konu ozdem tarafından (25/08/2011 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: Güncel liste eklendi...
Ben zaten yanlızım sonercim hem bana arkadaşlık eder yolda hemde muhabbet ede ede gideriz... Ama hüseyin bana mesaj yazmış gelmemeyi düşünüyo gibi sen görüş genede arabası yok diye gelmemezlik yapmasın... Arabasız olan arkadaşımız yanımızda olamıyacakmı?... Öptüm seni... Organizasyon mükemmel...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri