İftara kadar değil sahura kadarr :D:D:D
Printable View
İftara kadar değil sahura kadarr :D:D:D
Bende geliyorum ;) soneri aradim
1-whitegold.Soner ŞEN
2- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - ÇoRLu - 1 KiŞi
3- siyah rüzgar - Adem AY - +1
4- Mr.ze - Kunt Özveren
5- PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR
6- özdem - Özlem Çufaoğlu - +1
7- LorDracula - Kaan Ayyıldız+1
8-FGPUNTO ( Adnan KAFALI) + 1
9 - mm_İsik - Murat Isık +1
10-mrtgokdepe-murat gokdepe+3
11-black8555 - ercan topcu
12-LUC-cuneyt tasyonan + 1
13-SUPERMEN-ERKİN CIN
14-volkan611-volkan engür
15-E_N_D_E_R - Ender İYİDİKER +1
16- wepster-gökay b kesın
17-alpım-alper aslantar+1 kesın
Hadi nerdesiniz ben geldim serin serin oturuyorum :) :)
vallahı serınlık dıyınce aklıma geldı uzerınıze bırseyler alın bız gecen ademle gıttıgımızde usuduk:)
Valla bende geldim 18.40 dan beri burdayim topu topu 3 punti var
Orcun abi arkandaki arac benim :))
Bu arada ben terasta oturuyorum
Geceye devammm... Ekipce tophanedeyiz.... :)
Simdide sislide iskembe keyfi :))) ademle beraber :)))
Afiyet bal şeker olsun :))
Bu harika organizasyonu düzenleyen bana hiç unutamayacağım çok güzel bir sürpriz hazırlayıp mutlu eden Soner ve Adem dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum...Gelenlerin ayaklarına sağlık çok keyifli bir buluşma daha geçirdik nice keyifli buluşmalara :)
Evet Tolgacım bu organizasyon sahibi soner ve adem arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim... Gerçekten mükemmel bir organizasyondu... Katılan arkadaşlarada ayrıca çok teşekkürler... Bol eğlenceli ve kahkahalı bir iftar ve sahurdu :D:D Sabah gün ağırırken evdeydim bu organizasyon sayesinde gün ağarken yolculuk yapmanın keyfinede vardım ;) Arayı soğutmayalım gene güzel bir organizasyonda buluşmak üzere... Resimleride bekliyoruz artık :D:D
Orçun abi sende bir kaç foto çekmiştin galiba :)
arabada kaldı makina...benim çekimlerim 3-4 kare yol kenarındaki buluşmamızda... gidip alıp ekliyeceğim... :D
İzmir de yanın da olamayısımızı biraz da olsun telafi etmek istedik :)
asıl biz teşekkür ederiz kardeşim o uzun yolu bizler için geldin ayağına sağlık :) en kısa zamanda organizasyon bekliyoruz trakya traflarından :D
Arkadaşlar hepinizin ayağına sağlık, her zamanki gibi yine çok güzel, eğlenceli bol kahkahalı buluşma oldu hepinize teşekkür ederim...
valla sizlerin aranıza ilk defa girdim ortamınız çok güzel bundan sonra kötü bişey olmadığı taktirde butun organizasyonlarda yanınızdayım :) dün gece çok güzeldi. dört gözle bekliyorum yeni organizasyonu :)
arkadaşlar çok güzel br buluşmaydı emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Eee hani fotolar nerde ? Bulusmada emegi gecen tum arkadaslarin ellerini yureklerine saglik ..
Eveeettt, öncelikle yapımda ve yayında emeği geçen sevgili Soner ve Adem arkadaşlarımıza
bu güzel organizasyondan dolayı çoook teşekkür ederiz...
Ve tabi ki katılım sağlayan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler...
Gerçekten çok keyifli, bol sohbetli, kahkahalı muhteşem bir akşamdı...
Gecenin ilerleyen saatlerinde Tophane ziyareti de ayrıca renk kattı... :)
En kısa sürede yeni organizasyonlar da görüşmek dileğiyle...
Sevgiler,
Özlem & Ayhan
evet sabırsızlıkla bekliyoruz yeni organizasyonu...
ve tabiki fotoğrafları da bekliyoruz... :)