Senide aramızda görmek isterdik burakçım...
Printable View
Senide aramızda görmek isterdik burakçım...
burak kardesım bu tıp organızasyonlar cogunluga ayk uydurularak yapılır o yuzden herkezın katılabılecegı tarıhı ısmının yanına yazdırdık sennı kale almamak gıbı bır durum yok ortada cogunluga ayak uydurmak zorundayız,yanımızda olmanı ısterdık kardesım.adem abınınde sozu sana deıl uzerıne alınma daha oncekı vukaatlardan yakınıyor.
bua rada gıdecegımız yerın email adresı, Bigmammas
walla bende çok isterdim tekrar görüşmek, göbekleri tokuşturmak iftarı yaptıktan sonra seninle hocam ama yapacak bişey yok maalesef.. konuyu açarken de pek büyük bi hevesle açtım ama malum işin içinde aile olunca sıkıntı oluyo abicim.. :/
biliorum kardeşim tabiki de öyle yapılır.. herkese uyacakki çoğunluk sağlansın, katılım fazla olsun.. ama c.tesi bana uyan bir tarih değil.. bende sizlerle birlikte olmak isterdim ama sağlık olsun yapacak birşey yok..
soner ne zamana kadar yazdırabiliyoruz?
yani şu anda net bişi söyleyemiyorum cünkü.
Gokay nekadar zaman lazım sana :)) iftar zaten bu Cumartesi 3 gün var :)))
Gokay yarın aksam saat 7 ye kadar haber verebilirsin ama ben ısrarla gelecegim dersen cumarteside haber verebilirsin :) amac sadece kisi sayısını mekana bildirmek.
Simdiiii gelelim başlığı açan Burak kardesime :) Burak soner benim adıma çok guzel cevaplamış daha bir şey söylememe gerek kalmadı sana özel bir şey yok ;)
Otopark ucretsiz bu notuda belirteyim.
Ya benim cumartesi başka bi işimin cıkma durumu var. O yüzden :) Yani cumartesi belli olur.
olmassa ekmek arası bişiler yapıp geliyim evden ehuehue
başka bir yere sözüm olduğu için oraya gitmek durumundayım size iyi eğlenceler Afiyet olsun
Mert ben gelirsem sende gelcen anlamam.
maalesef abi :no000000:
Sonra gelirsin :D gelmelisin.
maşallah... güzel organizasyon...
istanbul grubu keyifli ve eğlenceli iftarlar...
Telefondan girdigim icin kopyalayamadm benide listeye yazarmsnz +1
Arkadaşlar çok gelmek isterdim, ama malüm bebek bekliyoruz. eşimide yalnız bırakamıyorum.Beni şimdilik affedin. Herkese iyi eğlenceler. Afiyet olsun.
GÜNCEL....
İstanbul İçin İftar Vakti Listesi
1-whitegold.Soner ŞEN + 1(13 AGUSTOS)
2- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - ÇoRLu - 1 KiŞi (13 Ağustos)
3- siyah rüzgar - Adem AY - +1
4- Mr.ze - Kunt Özveren
5- Platinium - Tolga YILDIRIR
6- özdem - Özlem Çufaoğlu - +1
7- elmedin - elmedin (L300 ile beraber :) )
8- LorDracula - Kaan Ayyıldız
9-FGPUNTO ( Adnan KAFALI) + 1
10 - mm_İsik - Murat Isık +1
12-mrtgokdepe-murat gokdepe+1
13-black8555 - ercan topcu
14-LUC-cuneyt tasyonan + 1
15-E_N_D_E_R- Ender İYİDİKER
16-can-asan - Can Aşan +1
Mertçim bir organizasyonda senide görelim aramızda... Hep iş hep iş nereye kadar böyle... :D:D
abi 15 gün önceden söz verdim sözden dönmek olmaz.bu konuya bakayim dedim ona göre kendimi ayarlayayim dedim bi baktım aynı gün yapıcak birşey yok