İftara kadar değil sahura kadarr :D:D:D
Printable View
İftara kadar değil sahura kadarr :D:D:D
Bende geliyorum ;) soneri aradim
1-whitegold.Soner ŞEN
2- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - ÇoRLu - 1 KiŞi
3- siyah rüzgar - Adem AY - +1
4- Mr.ze - Kunt Özveren
5- PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR
6- özdem - Özlem Çufaoğlu - +1
7- LorDracula - Kaan Ayyıldız+1
8-FGPUNTO ( Adnan KAFALI) + 1
9 - mm_İsik - Murat Isık +1
10-mrtgokdepe-murat gokdepe+3
11-black8555 - ercan topcu
12-LUC-cuneyt tasyonan + 1
13-SUPERMEN-ERKİN CIN
14-volkan611-volkan engür
15-E_N_D_E_R - Ender İYİDİKER +1
16- wepster-gökay b kesın
17-alpım-alper aslantar+1 kesın
Hadi nerdesiniz ben geldim serin serin oturuyorum :) :)
vallahı serınlık dıyınce aklıma geldı uzerınıze bırseyler alın bız gecen ademle gıttıgımızde usuduk:)
Valla bende geldim 18.40 dan beri burdayim topu topu 3 punti var
Orcun abi arkandaki arac benim :))
Bu arada ben terasta oturuyorum
Geceye devammm... Ekipce tophanedeyiz.... :)
Simdide sislide iskembe keyfi :))) ademle beraber :)))
Afiyet bal şeker olsun :))
Bu harika organizasyonu düzenleyen bana hiç unutamayacağım çok güzel bir sürpriz hazırlayıp mutlu eden Soner ve Adem dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum...Gelenlerin ayaklarına sağlık çok keyifli bir buluşma daha geçirdik nice keyifli buluşmalara :)
Evet Tolgacım bu organizasyon sahibi soner ve adem arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim... Gerçekten mükemmel bir organizasyondu... Katılan arkadaşlarada ayrıca çok teşekkürler... Bol eğlenceli ve kahkahalı bir iftar ve sahurdu :D:D Sabah gün ağırırken evdeydim bu organizasyon sayesinde gün ağarken yolculuk yapmanın keyfinede vardım ;) Arayı soğutmayalım gene güzel bir organizasyonda buluşmak üzere... Resimleride bekliyoruz artık :D:D
Orçun abi sende bir kaç foto çekmiştin galiba :)
arabada kaldı makina...benim çekimlerim 3-4 kare yol kenarındaki buluşmamızda... gidip alıp ekliyeceğim... :D
İzmir de yanın da olamayısımızı biraz da olsun telafi etmek istedik :)
asıl biz teşekkür ederiz kardeşim o uzun yolu bizler için geldin ayağına sağlık :) en kısa zamanda organizasyon bekliyoruz trakya traflarından :D
Arkadaşlar hepinizin ayağına sağlık, her zamanki gibi yine çok güzel, eğlenceli bol kahkahalı buluşma oldu hepinize teşekkür ederim...
valla sizlerin aranıza ilk defa girdim ortamınız çok güzel bundan sonra kötü bişey olmadığı taktirde butun organizasyonlarda yanınızdayım :) dün gece çok güzeldi. dört gözle bekliyorum yeni organizasyonu :)
arkadaşlar çok güzel br buluşmaydı emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Eee hani fotolar nerde ? Bulusmada emegi gecen tum arkadaslarin ellerini yureklerine saglik ..
Eveeettt, öncelikle yapımda ve yayında emeği geçen sevgili Soner ve Adem arkadaşlarımıza
bu güzel organizasyondan dolayı çoook teşekkür ederiz...
Ve tabi ki katılım sağlayan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler...
Gerçekten çok keyifli, bol sohbetli, kahkahalı muhteşem bir akşamdı...
Gecenin ilerleyen saatlerinde Tophane ziyareti de ayrıca renk kattı... :)
En kısa sürede yeni organizasyonlar da görüşmek dileğiyle...
Sevgiler,
Özlem & Ayhan
evet sabırsızlıkla bekliyoruz yeni organizasyonu...
ve tabiki fotoğrafları da bekliyoruz... :)
evet fotoğraflar bencede koysanızda baksak dimi ama :))3 tane fotoğraf makinesı vardı benim gördüğüm kimseden ses cıkmıyor. bu arada benimde bir kaç tane foto koyacam bende mesela akşam tünelde 3 tane punto arka arkaya :) trafiktende istemek lazım 4 lüyü :)) aslında kameraya cekmek lazımdı korna show :)
Buluşmaya katılanların ve organize edenlerin emeğine , yüreğine sağlık. Gönül isterdi ki bende katılayım Fakat son 2 seferdir maalesef şartlar izin vermiyor.. İnşallah bir dahaki sefere..
o değilde gecenin sürpriz adamı bendim galiba :D :D :D
organizasyon da emeği geçen herkese Adem ve Soner yüreğinize ve emeğinize sağlık...
katılan herkese teşekkürler....
resimleri bekliyoruz...
bence de tünelde bir çekim olmalıydı, nerdeyse korna eşliğinde arabalar
halay çekti... :D :D :D
yok kardeşim yok, arabanın kendisi sinyal gibi, yetmiyor mu... :D
koskoca arabayı görmüyor, bir de sinyal soruyor... :D
ah şu polisler ahhh... :D :D :D
halay çektiler ha çok güldümmm :D:D:D
polisler görmez kendi işlerine gelenleri görürler sadece :D
aaaa beni atlamısın dostum:)sizlerden kopamadım dun gece utanmasam corluya sızde yatmaya gelcektım:) ama herseye degerdı dun gece:)
seni mutlu edebıldıysek,ızmıre gelemeyısımızın mahcubıyetını affettrdıysek ne mutlu bıze canım arkadasım gonul ne pasta ne bır baska seyde yeterkı bızım bu baglarımız hıc bıtmesın dostum tekrar Allah mesut bahtıyar etsın tolgacıgım.
rıca ederım kardesım memnun olduysanız ne mutlu bıze,
aramızda gormekten mutluluk duyduk dılerım sızlerde mutlu olmus memnun kalmısınızdır bır kusurumuz hatamız eksıgımız olduysa affola.
kaan vallahı bız bagımlılık yapıyoruz arkadasım o yuzden bundan sonrakı bulusmalarda var olacagını gozlerınden anlıyabılıyorum:)
aytugcugum yanımzda olmanı cok ısterdık arkadasım ama bılıyoruz kı senın gecerlı bır nedenın olmasaydı yanımızda olurdun yınede desteklerın ıcın sagol canım kardesım
mertcıgım gercektende gelısın suprız oldu sanada özellıkle tesekkur ederım bızlere deger verıp kısa surede olsa yanımıza gelmene memnun olduk kardesım dıger buluşmalarda gorusmek dılegıyle kardesım.
eveeeeet arkadaslar dun gece gelen destek veren tum arkadaslarıma ve dostlarıma cok tesekkur ederım bızlerı mahcup ettmeyıp yanımızda oldugunuz ıcın cok cok tesekkur ederım.umarım mekandan yemeklerden personelın ılgısınden guleryuzunden memnun kalınmıstır,sizlere mahcup olmamısızdır,ben sahsım adıma mekandakı arkadasların ılgısıne buradan cok tesdekkur edferım onlarda alnının akıyla bızlerı mahcup etmedı.daha sonrasında gurubumuzdan bazı arkadaslarımız eksılsede tophanede hos sohpet edıp ordanda dagılarak adem orcun ben ve ademın yegenı sahurumuz yapıp evlerımıze dagıldık herseyıyle her sanıyesı ıle harıka bır gun,gece,ve sabahtı herkeze cok cok tesekkur eder bırdahakı buluşmalarda gorusmek dılegıyle ıyı geceler dılerım,saygılar grandepunto aılesı:):):):)
Güzel buluşmayı organize eden Adem ve soner arkadsimiza,organizasyona katilimlariyla renklendiren tüm arkadaslarımıza teker teker teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Gercekten yine bizlere yakışır bir buluşma oldu.
ben bir kaç foto yükledim ama facebook sayfamdan :)
Benden bir kaç resim ::)
yemekten fotolar yokmu yahu :) bu her buluşmada böyle oluyor he geçende hangi buluşmaydı bilmiyorumda heyecandan foto çekmek unutulmuştu :D :D
daha fotoğraf yok mu? bekliyoruz...