ah ahhh birde şu trafik olmasa ne güzel olur da..
[URL=https://imageshack.us][/URL
benden de bir selam olsun
sözün özü:iyiki bu siteyi buldum iyiki yazıştım ve bugünde iyiki sizin gibi gerçekten sohbeti hoş insanlarla tanıştım,mutluluğunuz daim olsun ve en kısa zamanda bir buluşma organize etmeniz dileği ile(bu sözüm vadi ve a 8D )
yarın resimlere devam edecem ve umarım bugün ile ilgili raporum ok dir 8O
selamlar
ghost rider
Konu ghost rider tarafından (09/01/2007 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.
Hikaye tadında harika bir anlatım! Ben de diyorum ki: İyi ki bu siteyi bulmuşsun, iyi ki aramızdasın, iyi ki varsın8O 8O 8O
istanbulda olmak vardı be8W8W8W8W8W
Ne Mutlu Türküm Diyene!
of of of tekirdağ rakısı ve piknik,emre kardeşim naptın sen yahuuu...8O
Ah ulan ahhh 8W 8W 8W 8W 8W
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Kaçırdık yau! Hem de 2 günle...8W Siteyi yeni buldum ben.. 8W 8W
Çok muazzam olmuş, bi dahaki sefere demekten başka birşey gelmiyor elimden...![]()
Konu lithium tarafından (10/01/2007 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.
Evo MultiAIR!
ben bodrumdan celebi cidden cok guzel olmus issallah ben eldıgımde de denk gelır bole bı tplantı gıderız bole resımlerle olmuyo kib grsr
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri