Alıntı emrahcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bölücülük Falan Yok Art Bi Niyet Sergilemedik Yanlış Anlaşıldı Mesele Buluşma Buluşmadır Ben Bişeye Karşı Çıkmadım Kimsenin Adınada Konuşmuyorum Trakya Buluşmasınada Gitmek İsterim Benim İçin Sıkıntı Yok Keşke Her Hafta Buluşsak Ama Nedense Bu GP sahipleri değişik bi tripteler sanki taşlandığımızı hissettik evocuları bi çekememezlik var gibi esas ayrımcılığı onlar yapıyor bu bi yarışma değil maç falanda yapmıyoruz bu sadece sosyal aktivite yeni insanlar tanımak sosyalleşmek için ben özelden konuşarak gelmek isteyen arkadaşların telefon numaralarını alıyorum e-maillerini alıyorum ve hangi semtte olduklarını soruyorum hatta facebooktan bile ekliyorum buluşma olmadan önce internetten tek tek haber vericem buluşmadan 1-2 gün öncede şahsi telefonumdan aldığım numaraları tek tek aricam herkezin fikri düşüncesi kendine gelmek isteyene sonuna kadar kapımız açık he arkadaşlar derseki trakya buluşması bana uyar burdan birleşelim konvoy halinde oraya gidelim daha eğlenceli olur ben karşı değilim...istemeden birilerini kırdıysam özürdilerim
GP sahipleri tripte olsa murat kardeşiminde dediği gibi evo bravo ve stilo sahiplerini hiçbir buluşmada göremezdik... Hadi gpciler buluşuyoruz demiyoruz senin yanlışın burada emrah kardeşim... Bu tür telaffuz gerçekten kırıcı kardeşim... Şunuda belirteyim trakya buluşmasına istanbuldan konvoy şeklinde gelinecek ha ben evocularla ayrı konvoy yapıcam dersen tripli GPcilerin arkalarına takılır gelirsiniz...