Alıntı emrahcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öyle Biyerde Buluşma Yapılmalıki Park sıkıntısıda Olmamalı Öyle avrupa - asyayı ikiye ayırmak olmaz herkez gelmeli ne kadar kalabalık olursa okadar zevkli olur...kendin pişir kendin ye tarzı biyer olmalı..mangalın falan hazır olduğu biyer..kimse zorluk sıkıntı çekmicek gelicek geniş parkta arabaları dizicez yanyana güzel fotoraflar çekiliriz..mangalımızı yeriz..yol düzergahımıza görede peşpeşe çıkar gideriz yoldada bi ince konvoyumuz olur zevkli olur ayda - yılda bir olucak uzaklığınada bakmayın artık en uzak 100 km olsa yakıcanız dizeller 20 lira benzinli - 30 lira kırkyılda bir olucak bence bukadar fedekarlık yapılabilir..
emrah arkadaşımız çok güzel söylemiş.. havalar düzelmeye başladı hafif bahar havasındayken hem sıcak hem serin ikisinin bir arada olduğu bu havalarda piknik mangal güzel olur bncede..

benim 2 önerim olacak bana ikisi de uyar..
1- Polonezköyde bunu gerçekleştirebileceğimiz güzel yerler var istediğimiz birine gidip oturabiliriz. Hatta bi tanesi ailemle gitmiştim sabah gidilio belli bi para veriliyo akşama kadar istediğin kadar ye iç açık büfe yeşil alan da.. ama adını hatırlamıorum sorun değil öğrenirim bi şekilde..

2-çoookk eskiden tuninglinx diye bi site vardı belki eskiler hatırlar.. biz bi buluşma yapmıştık büyükçekmece gölünün kenarında bi yerdi.. hatta şimdi orada motorlarla offroad filan yapılıodu.. orası da göl kenarı yeşillik mangal temiz hava filan güzel bi yer.. orası da olabilir..