Alıntı sundown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orçun bey kimsenin gerildiği yok siz rahat olun. Ben forum dedim tez forumda buluşula diye buyruk verdiyseniz kusura bakmayın farketmemişim. Size paralel yorum yapmışım. Oraları bilen biri olarak sadece fikrimi söyledim,bana karşı insanları kışkırtmanıza gerek yoktu !

Önceki buluşmada günler öncesinden anket düzenlendi nerede buluşulsun diye. Şimdide bunu beklerdim ben. Avrupa yakasında buluşma olacaksa bırakında bilen insanlar yorum yapsın yada tercihlerini ortaya koysun.
Umut bey sizin asıl niyetiniz ne hala anlamış değilim... Diğer konudanda benimle zıt gidiyordunuz halada aynı tavır içindesiniz... Forum yada başka bir yer önerisinde ben bulunmadım İstanbul Grubundaki dostlarım önerdiler... Size karşı insanları kışkırtma gibi bir durum yok lütfen sözlerinize dikkat edin... Dün ortamı geren sizsiniz ve ben çok rahatım merak etmeyin... Bu arada Tekirdağ'da oturuyorum ama şunuda belirteyim aslen Adanalıyım ve doğma büyüme fatih karagümrüklüyüm yani şuraya gelicem sizin kadar istanbulu bilir ve öğretirim... Avrupa yakası hakkında yorum yapılacaksa bilen bir kişi olarak zaten yorumumu yaparım... Ve benimle bundan sonra konuşma uslubunuzu değiştirirseniz çok sevinirim...