Emeklerin için ben teşekkür ederim Tolga...
Printable View
Emeklerin için ben teşekkür ederim Tolga...
Elveda demeye dilim varmıyor,
Bana veda etmeye gelme sevgilim.
Bilirsin ayrılamam sarılırsam,
Oysa veda vakti geldi sevgilim.
Mutlu ol diyorum şimdi sana ben
Böyle dermiş sevenler ayrılırken.
Islanmış gözlerin ağlıyorsun sen,
OYSA ASKER AĞLAMAZ BEBEĞİM!!!..............tolga kardeşim bu şiiri FORUM adına KARTAL dan gelen FIRAT ve tüm askere gideceklere armagan ediyorum gecenin anısına!!!!!!!!!
abı gercekten cok guzel bı sıır herkezlere cok teskkr ederım
tolgacım ben gelemedim ama gerçekten burda yıkıldım resmen çok üzüldüm biliyorsunki buluşma yapılacak dendiğinde en isteklilerden ve ismini en başlara yazdıranlardan birtanesiyim ama olmadı maalesef e5 de saat 8 de daha mahmutbeydeydim ve olmadı zaten geçmiş sayfalara bakarsanız nasıl yırtındığımı göreceksiniz :( ama inşallah birdahakine diyorum ne diyelim umut fakirin ekmeği :( gelemesemde fotoğraflardan ve arkadaşların tepkilerinden anlıyorum ki mükemmel bir buluşma olmuş ellerine yüreğine sağlık kardeşim..
fikret hocam sen neymişsin bea :)hayırlı tezkereler arkadaşlar..331 manga çavuşu Bakım Çavuş Tayfun AYDIN-KIRŞEHİR :)
arkadaşlar gerçekten güzel bir buluşma oldu sizleri tanımak güzeldi :)
yeni bir üye olarak bende beyaz evo yu, sizi tanıdım.saolun...
İlk defa bir buluşmaya geldim ve cok güzeldi gelen herkese ve tolgaya tsk ederım boyle bır bulusma duzenledıgı ıcın.. fotograflar da cok gusel fatih abı tsk ederız : ) sızı tanıdıgıma cok memnun oldum. diğer bulusmayı 4 gozle beklıyorum.. yıllar sonra baska bır arabaya bınsem bıle gene bu sıteye gırer bulusmaya gelırım valla :) ama puntodan şaşmak yok bundan sonra :) fıratımmm hayırlı tezkerelerr Allaha emanetsın :)
Orcun arkadaşım hava güzeldi çok gezdin her halde.seni yeni görüyorum nette ÇORLUYA döndünmü yolculuğun nasıl geçti...
arkadaslar kusura bakmayın sizlerle kalamadım saat 7 de geldim 8 de ozel sebeplerden dolayı cıkmak zorunda kaldım hatta gidicegimiz cafedeki yetkiliyede bilgi vermistim size soyledimi bilemiyorum cok cok ozur diliyorum
buluşmanın son zamanlarına da yetişsem güzeldi. teşekkürler,
geç geldiğim için herkesle tanışamadık birdahaki sefere inşallah
15 lik janta 5 lik yay takan bir evocu arkadaş vardı, resimlerini merak etmekteyim :)
Wepster nickli arkadasımız ama forumda resimleri yok :))))
ozaman çekmesini istemek lazım :)
ben sürtüyordur diye tahmin etmiştim ama sürtme falan olmuyormuş
Yok yok hatta boşluk bile kalıyor birazcık :))
Evet yayları alıp takan gökay arkdş aracına binmekte nasip oldu gerçekten harika öyle fazlada konfora etki etmemiş hele bi makaslara girişi vardı Avcılar dönüşünde nerdeyse yetişemiyodum :D Neyseki uzun ara fark açtıkta prestiji sarsmadık.. :D Çok iyi olmuş fotoda çekildik yükleyecektir yakın zamanda..