Gerçekten öyle...:)
Printable View
Resimlerde benim stil biraz ön planda olmuş, ama baştan söliyim benim suçum yok :) ben ortaya koymak istemedim, sağolsun arkadaşlar bana jest yapmak için hemde farklılık yaratmak için ortaya koydular.. Aslında renkli de bir görüntü olmuş.. Ben sırf puntoları da çekmek istemiştim ama, zaman olmadığı için onların karelerini alamadık, umarım bir daha ki sefere, açık bir alanda gün ışığında çok daha detaylı fotoğraflar alırız..
devamı...
Başta organizasyonu sağlayan Tolga arkadaşıma emeklerinden
dolayı ve ayrıca katılım sağlayan tüm arkadaşlara çoook teşekküler...
Fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler...
Gerçekten güzel bir buluşma oldu, yeni buluşmalarda tekrar görüşmek dileğiyle...
Herşey çok güzeldi arkadaşlar. Hepinize çok teşekkürler bu güzel buluşma için.
+++++ Resimler güzel olmuş :)
Harikasın Fatih ilk resime bayıldım :) diğerleride harika emeğine sağlık kardeşim...
İlk foto Fırat kardeşime bizden armağan :)
Konuştuğumuz gibi artık kendi aramızda da buluşup sohbet ederiz sende bizdensin artık :)
Geçte olsa aranızdaydım söz verdigim gibi güzel bir buluşmaydı ama buluşma orda bitmedi emin olun gece uzun sürdü yakında fotolar magazine düşer :) arkadaşlar tanıyabildigim ve katılım saglayan her arkadaşıma teşekkürler güzel bir aile ortamı kurmaya devam ediyoruzz hep beraber sahip çıkalım güzel paylaşımlar bunlar grande punto forum üyereleri sizleri seviyorum saygılar...Teşekkürler.....
süper olmuş belli elinize sağlık gelemediğim için bir kez daha üzüldüm :(
Öncelikle organizasyonu yapan Tolga ya.. Fotoğrafları çeken Fatih e.. Gelip organizasyona katılarak bu güzel ortamı oluşturan tüm arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim.. Erken ayrılmak durumunda kaldığım için de ayrıca özür dilerim.. Kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..
Harika buluşma elinize ayağınıza sağlık :) bu arada still yakıyoo :D gercekten cok güzel maşallah :)
Süper bir buluşmaydı, herkese teşekkürler. Fatih abi fotoğraflar çok güzel olmuş bu arada :)
maşallah... emeğinize yüreğinize sağlık....süpersiniz...
başta Tolga olmak üzere katılan herkese teşekkürler....
Nice buluşmalara...
gerçekten çok eğlenceli bir buluşma oldu benim için.Sırf bunun için erken gelmiştim istanbul'a,iyi ki de erken gelmişim...fotolar da güzel olmuş baya
Listede adım yoktu ancak 4 kişilik USTA Ailesi oradaydı...:)
AWM Kapandiktan sonra rica minnet girebildim otoparka son dakikalarina yetisebildsemde gercekten sizleri tanimak guzeldi :)
Hele donuste avcilarda toplanip 2. Bulusma yi ayarlayan ozkan abiyede burdan tesekkurler :D
Tabi donus yolunda gokay arkadasimizin evosuyla floryaya kadar mini yarisimiz bali kaymagi olduu..
Bulusmada emegi gecen herkeze Tesekkurler..
Anadolu yakasından gelen Aytuğ,Özlem&ayhan abi,fikret abi,Faruk...Çorludan gelen Orçun abi..Listede ismi olmadığı halde ailesiyle birlikte bizi şereflendiren Mustafa abi (USTA)...Buluşmaya 1 saatliğinede olsa gelen..5 dklıkta olsa katılan (Vedat arkadaşımız) bizlerle tanışan...hiç değilse gelmek istediğini fakat herhangi bir sebepten katılamayacağını bildirme nezaketini gösteren tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkürler,saygılar...Böyle bir organizasyonda bulunduğum için, siz değerli dostları memnun edebildiğim için ne mutlu bana...Şunu tekrar ifade etmek istiyorum burası bir aile ortamı...Arkadaşlık,kardeşlik ortamı burda (İstanbulda) yönetim yok hepimiz yöneticiyiz hepimiz organizasyonun bir parçasıyız...Ben sadece yer ayarlama konuyu toparlama konusunda öncülük ediyorum.Eğer ki sizler katılmasanız benim mekan bulmam yada konu açıp buluşalım demem hiçbirşey ifade etmez..Tekrardan hepinize teşekkürler ayaklarınıza yüreklerinize sağlık...